Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Η νέα Maserati GranCabrio αποκαλύπτεται!

Ελλάδα 14:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Η νέα Maserati GranCabrio αποκαλύπτεται!

ΝΕΑ

Επίσημο: Η νέα Maserati GranCabrio αποκαλύπτεται!

ΝΕΑ

Η αντίστροφη μέτρηση πλησιάζει στη λήξη της. Έχουμε, πλέον, ημερομηνία για το ιταλικό supercar.

Advertisement
Advertisement

Όλα, λοιπόν, είναι έτοιμα, για να φύγει το ανεπιθύμητο καμουφλάζ πάνω από την πανέμορφη (όπως συνηθίζεται) σιλουέτα της Ιταλίδας ντίβας.

Η Maserati ανακοίνωσε, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι η καταληκτική ημερομηνία του φετινού Φεβρουαρίου (29/2), επελέγη για τα επίσημα αποκαλυπτήρια τη νέας GranCabrio!

«Το ταξίδι μια νέας ζωής ξεκινά πάντα με ένα χαμόγελο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η αυτοκινητοβιομηχανία από τη Μόντενα και επιφυλάσσεται να… μεγαλώσει και το δικό μας χαμόγελο την Πέμπτη, αποκαλύπτοντας το αυτοκίνητο, αλλά και όλες τις λεπτομέρειες, που κράτησε απόρρητες, έως τώρα.

Advertisement
Advertisement

Εντάξει, γνωρίζαμε ότι η «καυτή» έκδοση με την υφασμάτινη οροφή θα βασιστεί, εν πολλοίς, στην Gran Turismo. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι θα παρουσιαστεί πανίσχυρη έκδοση, με τριπλούς ηλεκτροκινητήρες (δύο πίσω και έναν εμπρός), με συνολική απόδοση που θα πλησιάζει τους 761 ίππους.

Αλλά και τον V6 Twin-Turbo Nettuno, να προσφέρει απλόχερα συγκινήσεις στους πιο παραδοσιακούς λάτρεις της φίρμας και των θερμικών κινητήρων, με ιπποδυνάμεις κοντά στους 500 ίππους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Maserati MC20 στη θρυλική ανάβαση του Goodwood (video)
Δες την επόμενη Maserati Gran Turismo
Νέα αμιγώς ηλεκτρική Maserati Granturismo