Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To νέο Dodge Charger αποκαλύπτεται

Ελλάδα 16:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο Dodge Charger αποκαλύπτεται

ΝΕΑ

To νέο Dodge Charger αποκαλύπτεται

ΝΕΑ

Σχεδόν μια 20ετία, μετά την θεματική παρουσίαση της τελευταίας γενιάς, η Dodge… τραβάει ξανά το κάλυμμα του εμβληματικού μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Ήταν το 2005, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ, όταν η αμερικανική μάρκα επέλεξε έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο, για να παρουσιάσει την -έως τώρα- τελευταία γενιά (ό,τι ακολούθησε μέχρι και το 2023, ήταν facelifts βασισμένα σε αυτήν) του θρυλικού Charger.

Τότε, λοιπόν, η Dodge είχε ντύσει το αυτοκίνητο μ’ ένα fake αγωνιστικό κέλυφος NASCAR. Τα φώτα έσβησαν και το Charger… βγήκε στον αφρό! Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμα, ποια θα είναι η επιλογή της μάρκας, σχεδόν 20 χρόνια μετά, για τη νέα γενιά του μοντέλου, αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι η αναμονή φτάνει στο τέλος.

Μ’ ένα λιτό teaser στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Dodge προαναγγέλλει ότι την Τρίτη 5 Μαρτίου, το προπέτασμα καπνού θα φύγει, η φημολογία τόσων ετών θα συναντήσει επιτέλους την πραγματικότητα, το παρόν και το μέλλον αυτού που κάποτε ήταν συνώνυμο του muscle car, θ’ αποκτήσει οντότητα.

Advertisement
Advertisement

Πέραν του teaser, η Dodge δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα καμία άλλη λεπτομέρεια για το αυτοκίνητο. Βάσει των πληροφοριών που έχουν διαρρεύσει έως τώρα, αναμένεται να δούμε το αμιγώς ηλεκτρικό Charger, με προδιαγραφές υψηλών επιδόσεων, αντάξιων της βαριάς κληρονομιάς.