Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Kia Picanto

Ελλάδα 16:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Kia Picanto

ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Kia Picanto

ΝΕΑ

Το ριζικά ανανεωμένο Picanto έχει ένα εντυπωσιακό νέο look με μια εμφατική μάσκα, αναβαθμισμένη επιλογή κινητήρων και μερικές φανταχτερές νέες τεχνολογίες.

Advertisement
Advertisement

Η Kia έχει μια πολύ καλή έμπνευση για το κοινό του Picanto και οι τολμηρές νέες αλλαγές στο στυλ και στα χαρακτηριστικά του αποσκοπούν στο να προσελκύσουν ένα πολύ νεαρό κοινό αγοραστικό κοινό.

Έτσι, η Kia υιοθετεί την Tiger Nose μάσκα ακόμη και στο μικρότερο μοντέλο της για να πετύχει ένα πραγματικά ελκυστικό σύνολο. Ειδικότερα στην GT-line έκδοση. Όπως μπορούμε να δούμε υπάρχει η χαρακτηριστική μάσκα με τους λεπτούς προβολείς και τις μεγάλες εισαγωγές του αέρα.

Μεγάλες είναι οι αλλαγές και στο πίσω μέρος με τα φωτιστικά σώματα να τα γεφυρώνει μια ενιαία LED λωρίδα. Γενικότερα οι Κορεάτες έχουν κάνει ότι περνάει από το χέρι τους ώστε το μοντέλο που κυκλοφορεί εδώ και πάνω από μία πενταετία να μοιάζει λες και έχει περάσει στη νέα του γενιά.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό επικρατεί και εδώ ο αέρας της ριζικής αναβάθμισης με μία μεγάλη ελεύθερη οθόνη αφής 8 ιντσών (η βασική έκδοση έχει 4,2 ιντσών) στο ταμπλό και ψηφιακό πίνακα οργάνων επίσης 8 ιντσών για τον οδηγό. Η εταιρία κάνει λόγο για αναβαθμισμένη ποιότητα υλικών και πλουσιότερο τεχνολογικό εξοπλισμό με πολλά νέα συστήματα υποβοήθησης.

Advertisement

Όσο αφορά στην γκάμα των βενζινοκινητήρων υπάρχει η επιλογή του τρικύλινδρου των 1.000 κ.εκ. και του τετρακύλινδρου των 1.200 κ.εκ. Και οι δύο συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτοματοποιημένο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Τέλος, να πούμε πως το νέο Picanto θα είναι διαθέσιμο στις αγορές από το φθινόπωρο και μετά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια του Kia EV4
Δοκιμή: Kia ΧCeed 1.5T Hybrid
Πρώτη επαφή με το νέο ηλεκτρικό Kia EV9 GT-Line