Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Hyundai i10

Ελλάδα 14:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Hyundai i10

ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Hyundai i10

ΝΕΑ

Ενόψει της επίσημης πρώτης του στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Hyundai αποκάλυψε το πρώτο σκίτσο της νέας γενιάς του i10.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για την 3η γενιά του μίνι μοντέλου της εταιρείας, το οποίο με βάση αυτό το σκίτσο φαίνεται ότι θα φέρει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση συγκριτικά με το τωρινό μοντέλο.

Σύμφωνα μάλιστα με την εταιρεία, οι διαστάσεις του νέου i10 έχουν αλλάξει (σε ύψος και πλάτος κυρίως) για να του προσδώσουν μια νέα παρουσία, ενώ σχεδιαστικά ξεχωρίζουμε στο εμπρόσθιο μέρος τη νέα γρίλια με τους ενσωματωμένους προβολείς ημέρας, αλλά και τους πλαϊνούς ψευδοαεραγωγούς που βοηθούν και στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου.

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου η Hyundai ανακοινώνει ότι θα δούμε μια «X» σχήματος κολώνα, που θα δώσει στο i10 ένα χαρακτηριστικό αισθητικό στοιχείο.

Advertisement
Advertisement

Εκτός όμως από τη σχεδίαση, η Hyundai υπόσχεται περισσότερα από ποτέ συστήματα συνδεσιμότητας (Blue Link, Apple CarPlay, Android Auto), δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κινητού, κάμερα οπισθοπορείας, αλλά και ένα πιο υπέρ-πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες του νέου i10, προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, ωστόσο και πάλι αναμένουμε 3κύλινδρα και 4κύλινδρα μοτέρ βενζίνης χαμηλού κυβισμού, ατμοσφαιρικά και turbo. Περισσότερα για το νέο μίνι της Hyundai θα γνωρίζουμε μέσα στο επόμενο διάστημα, μέχρι την επίσημη πρώτη τοσυ στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης στις αρχές του Σεπτέμβρη.