Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο VW T-Cross

Ελλάδα 3:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο VW T-Cross

ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο VW T-Cross

ΝΕΑ

H Volkswagen φρεσκάρει το πιο μικρό SUV της γκάμας της.

Advertisement
Advertisement

Ώρα ανανέωσης λοιπόν για το T-Cross, το εισαγωγικό μοντέλο στη γκάμα των SUV της VW, με τις αλλαγές να μην είναι εκτεταμένες.

Το σημείο που στοιχειοθετεί την αναγνώριση της νέας του εκδοχής είναι οι προβολείς LED matrix των πιο πλούσιων εκδόσεων -στη γκάμα προστέθηκε και η πιο σπορτίφ R-Line των φωτογραφιών μας- που ενώνονται μέσω μιας φωτεινής μπάρας.

Ταυτόχρονα τα πίσω φώτα έχουν αποκτήσει ένα μοτίβο «Χ», ενώ οι  αλλαγές στους προφυλακτήρες έχουν προσθέσει 27 χιλιοστά στα συνολικό μήκος που πλέον φτάνει τα 4,135 μέτρα.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα όλες οι εκδόσεις θα έχουν ασημένιες ποδιές, ενώ ως είθισται θα υπάρχουν και νέα χρώματα καθώς και καινούργιες ζάντες που στη βασική έκδοση θα είναι 16 ιντσών και από εκεί και πέρα 17.

Advertisement

Στο εσωτερικό η νέα και πιο ελεύθερη κεντρική οθόνη αφής του αναβαθμισμένου συστήματος infotainment έχει διαγώνιο 8,0 ιντσών στη βασική έκδοση και 9,2 ιντσών στις πιο πλούσιες. Όσο για τον πίνακα οργάνων είναι και αυτός πλέον ψηφιακός με διαφώνιο από 8,0 έως και 10,0 ίντσες.

Επίσης όπου ο κλιματισμός είναι αυτόματος τα χειριστήριά του είναι πλεον φωτιζόμενα, ενώ και τα πλαστικά είναι πλέον μαλακά.

Advertisement

Η γκάμα των κινητήρων δεν έχει μεγάλες αλλαγές καθώς και πάλι υπάρχει ο 1.0 TSI στη βάση με 95 και 116 πλέον ίππους και ο 1.5 TSI των 150 ίππων στην κορυφή. Στο τελευταίο το αυτόματο κιβώτιο είναι στάνταρ, ενώ διατίθεται προαιρετικά με την πιο ισχυρή έκδοση του 1.0 TSI.

Advertisement

Το ανανεωμένο VW T-Cross θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατι θα μας εκπλήξει το Volkswagen ID. 1;
Δοκιμή: VW ID. Buzz
Η Volkswagen αναγνώρισε τις λανθασμένες επιλογές