Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτή είναι η Maserati GranCabrio

Ελλάδα 18:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Αυτή είναι η Maserati GranCabrio

ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτή είναι η Maserati GranCabrio

ΝΕΑ

Η Maserati παρουσιάζει τη νέα Grancabrio ανάγοντας σε άλλο επίπεδο τις επιδόσεις που μπορεί να προσφέρει ένα ανοιχτό GT υψηλών επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Η εντυπωσιακή Grancabrio εφοδιάζεται με μία εξελιγμένη αναδιπλούμενη υφασμάτινη, ικανή να αναδιπλώνεται σε μόλις 14 δευτερόλεπτα, ακόμη και σε ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα.

Τονίζοντας τη δέσμευση για την άνεση των επιβατών, η νέα Grancabrio διαθέτει στάνταρ ένα σύστημα θέρμανσης του αυχένα με τρία επίπεδα θερμότητας.

Για όσους αναζητούν ένα επιπλέον επίπεδο ηρεμίας, διατίθεται προαιρετικά ένας χειροκίνητος ανεμοθώρακας που ελαχιστοποιεί τις αναταράξεις και βελτιώνει τη συνολική οδηγική εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

Αποκλειστικά διαθέσιμο στην έκδοση υψηλών επιδόσεων Trofeo, το Grancabrio εξοπλίζεται με έναν ισχυρό twin-turbo τρίλιτρο V6 βενζινοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 550 ίππους και στους τέσσερις τροχούς.

Αυτός ο κινητήρας ωθεί το κάμπριο από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα και επιτυγχάνει τελική ταχύτητα 320 χλμ./ώρα.

Συγκριτικά, η Bentley Continental GTC επιτυγχάνει την ίδια διαδικασία σε 4,0 δευτερόλεπτα και η Porsche 911 Turbo Cabriolet το ίδιο κατόρθωμα σε 2,9 δευτερόλεπτα.

Advertisement

Η Maserati έχει αφήσει τους λάτρεις της περιέργειας με την πιθανή διαθεσιμότητα της Grancabrio με τον V6 των 485 ίππων του κουπέ και το πρωτοποριακό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης των 751 ίππων.

Μάλιστα, το ανοιχτό Folgore EV έχει εντοπιστεί να υποβάλλεται σε χειμερινές δοκιμές, υποδηλώνοντας την επικείμενη άφιξή του.

Advertisement