Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίδοξος Λεκλέρκ «βρόντηξε» μια πανάκριβη Ferrari Enzo

Ελλάδα 21:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίδοξος Λεκλέρκ «βρόντηξε» μια πανάκριβη Ferrari Enzo

ΝΕΑ

Επίδοξος Λεκλέρκ «βρόντηξε» μια πανάκριβη Ferrari Enzo

ΝΕΑ

Οδηγός στη Γερμανία έμαθε με τον άσχημο τρόπο πως είναι να οδηγείς τους 650 ίππους μιας Ferrari Enzo.

Advertisement
Advertisement

Το θέαμα μιας από τις λίγες Ferrari Enzo να κυκλοφορούν στο δρόμο είναι πραγματικά μοναδικό. Όταν όμως βλέπεις ένα τέτοιο «κόσμημα» να βρίσκεται διαλυμένο στην άκρη του δρόμου τότε το θέαμα είναι αποκαρδιωτικό.

Στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στην Autobahn A99 κοντά στο Μόναχο μια Ferrari Enzo μόλις είχε φύγει από την τοπική αντιπροσωπεία. Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω δεν άργησε να γίνει το κακό. Ο οδηγός της Ferrari, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και χτύπησε με δύναμη στο κεντρικό διαχωριστικό του αυτοκινητοδρόμου.

Ευτυχώς Η Ferrari δεν ήρθε σε επαφή με άλλα διερχόμενα οχήματα, ωστόσο η ζημιά που έγινε ήταν πολύ μεγάλη. Το εμπρός μέρος της Ferrari διαλύθηκε ενώ τα κομμάτια πετάχτηκαν σε μια ακτίνα της τάξης των 200 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης.

Advertisement
Advertisement

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για έλεγχο, χωρίς να γνωρίζουμε αν έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Μένει αδιευκρίνιστο αν τη στιγμή του ατυχήματος οδηγούσε ο κάτοχος του αυτοκινήτου ή κάποιος μηχανικός ή πωλητής της αντιπροσωπείας.

Όσο για την εκπληκτική Ferrari Enzo, πρόκειται για ένα από τα πιο συναρπαστικά αυτοκίνητα που βγήκαν από το Μαρανέλο. Παράχθηκε σε μόλις 400 μονάδες από το 2002 έως το 2004 και ήταν ένα από τα τελευταία αυτοκίνητα της εταιρείας με τον V12 κινητήρα 6.0 λίτρων με απόδοση 650 ίππους. Η τιμή της αυτήν τη στιγμή σε κάποια δημοπρασία μπορεί να ξεπεράσει τα 3 εκ. ευρώ.