Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επετειακό Fiat 124 Spider

Ελλάδα 0:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επετειακό Fiat 124 Spider

ΝΕΑ

Επετειακό Fiat 124 Spider

ΝΕΑ

Μια νέα επετειακή έκδοση με αφορμή την επέτειο των 70 ετών της Abarth παρουσίασε η Fiat για το 124 Spider.

Advertisement
Advertisement

Το επετειακό Fiat 124 συνοδεύεται από το οπτικό πακέτο Scorpion Sting και προσφέρεται αποκλειστικά στις εκδόσεις Abarth. Το πακέτο αποτελείται από ένα αυτοκόλλητο για το καπό με τον διάσημο σκορπιό της Abarth καθώς και πλαϊνές ρίγες κατά μήκος του αμαξώματος σε κόκκινη απόχρωση Rosso.

Ο επίσης κόκκινος σκορπιός στο καπό αποτελεί φυσικά αναδρομή στο θρυλικό σήμα της Abarth το οποίο συνδέεται με το αστρολογικό ζώδιο του ιδρυτή της Karl Abarth, ο οποίος ήταν σκορπιός. Όπως είναι εύκολα κατανοητό η συγκεκριμένη έκδοση εμπνεύστηκε με αφορμή την επέτειο των 70 ετών από την ίδρυση της Abarth. Μάλιστα αυτά τα γενέθλια έρχονται να προστεθούν ως ακόμα μια σημαντική στιγμή για την Fiat η οποία επίσης την φετινή χρονιά γιορτάζει τα 120 χρόνια ιστορίας.

Advertisement
Advertisement

Πάντως οι αλλαγές της επετειακής έκδοσης αφορούν αποκλειστικά το αισθητικό κομμάτι. Έτσι τα συγκεκριμένα 124 Abarth δεν θα έχουν μεταβολές ή κάποιου είδους μηχανικές αναβαθμίσεις στον 1.400άρη υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 170 ίππων, στην μετάδοση ή την ανάρτηση. Η έκδοση με το πακέτο Scorpion Sting θα είναι αρχικά διαθέσιμη στην αγορά των ΗΠΑ χωρίς πάντως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να την δούμε και στην Ευρώπη.