ΝΕΑ

Eπετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το Fiat 500

Ελλάδα 10:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eπετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το Fiat 500

ΝΕΑ

Eπετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το Fiat 500

ΝΕΑ

Στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης η Fiat γιορτάζει την 60η επέτειο του 500, με το λανσάρισμα της ειδικής αποκλειστικής έκδοσης του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Το 2017 η Fiat γιορτάζει τα 60α γενέθλια του 500 με μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του μοντέλου. Το επετειακό 500 διατίθεται μόνο σε ανοιχτή (cabrio) εκδοχή και φέρει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον πρόγονό του σε μια μοντέρνα έκφραση, όπως το vinyl ταμπλό, το επιχρωμιωμένο φινίρισμα του καπό και το vintage λογότυπο μπροστά. Το αυτοκίνητο της έκθεσης είναι βαμμένο σε νέα διχρωμία Dolce Vita: λευκό τριπλής επίστρωσης και ιβουάρ παστέλ για το καπό και τις κολώνες, ενώ η μαλακή οροφή είναι γκρι.

Advertisement
Advertisement

Το στυλ της ειδικής έκδοσης ενισχύουν πολλές ακόμη αισθητικές λεπτομέρειες, όπως τα καπάκια των καθρεφτών χρωμίου, οι ειδικές ελαφριές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και ένα ειδικό λογότυπο 560. Επιπλέον, το επετειακό 500 προσφέρει βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων, τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια, σύστημα αφής Uconnect™ Radio Live 7’’ με λειτουργία Bluetooth, σύστημα πλοήγησης και θύρες USB και AUX IN, οθόνη TFT 7’’, αυτόματο κλιματισμό, προβολείς ομίχλης και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος. Οι διαθέσιμοι κινητήρες είναι δυο βενζίνης, 1.2 69 HP και 0.9 TwinAir 85 HP,  που συνδυάζονται με αυτόματο Dualogic κιβώτιο και paddles στο τιμόνι.