Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επενδυτές στοιχηματίζουν εναντίον της Tesla και κερδίζουν!

Ελλάδα 18:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επενδυτές στοιχηματίζουν εναντίον της Tesla και κερδίζουν!

ΝΕΑ

Επενδυτές στοιχηματίζουν εναντίον της Tesla και κερδίζουν!

ΝΕΑ

Η τιμή της μετοχής καταγράφει πτωτική πορεία και όσοι ποντάρουν στην περαιτέρω πτώση κερδίζουν εκατ. δολάρια.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα, η Market Rebellion εντόπισε μια σειρά από μαζικά πτωτικά στοιχήματα που γίνονται εναντίον της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla τα οποία ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες.

Ειδικότερα η εταιρεία εντόπισε 4.171 θέσεις πώλησης που αγοράστηκαν στο εύρος 260-240 δολαρίων για 5,98 δολάρια ανά spread. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή η τιμή της μετοχής της Tesla κυμαίνονταν λίγο πάνω από τα 275 δολάρια, και θα έπρεπε να καταγράψουν πτώση 13% μέσα σε μόλις ένα μήνα για να φτάσει το spread να αποδώσει και η αξία του στοιχήματος από τα περίπου 2,5 εκατ. δολάρια να ξεπεράσει τα 8,3 εκατ. δολάρια.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο αντί για ένας μήνας χρειάστηκε μόλις μία εβδομάδα ώστε η τιμή της μετοχής της Tesla να πέσει κάτω από τα 240 δολάρια!

Μέσα σε λίγα λεπτά από την ανακοίνωση της είδησης, επενδυτές στοιχημάτισαν και πάλι ενάντια στην Telsa ποντάροντας 15 εκατ. δολάρια ότι η μετοχή θα μειωθεί περαιτέρω 16% και πάνω από 50% μέχρι τον Ιανουάριο.

Ωστόσο ακόμη και για την πτώση 50% στη μετοχή της Tesla οι επενδυτές που στοιχημάτισαν εναντίον της μάλλον δεν θα πρέπει να ανησυχούν καθώς έως τα μέσα Οκτωβρίου η τιμή της μετοχής καταγράφει συνεχώς μια ξέφρενη πτωτική πορεία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χιλιάδες είναι τα απούλητα Tesla στα εργοστάσια!
Superchargers από την Tesla αλλά και σε… super τιμή!
Η Tesla ανακαλεί 1,1 εκατομμύρια οχήματα