Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επαναλειτουργεί το online σύστημα του υπουργείου Μεταφορών!

Ελλάδα 11:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επαναλειτουργεί το online σύστημα του υπουργείου Μεταφορών!

ΝΕΑ

Επαναλειτουργεί το online σύστημα του υπουργείου Μεταφορών!

ΝΕΑ

Ολοκληρώνονται οι δοκιμές των τεχνικών της μηχανοργάνωσης και ήδη σε πολλές Διευθύνσεις Μεταφορών το πληροφοριακό σύστημα λειτουργεί και πάλι.

Advertisement
Advertisement

Τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών αλλά και των επαγγελματιών του κλάδου βάζουν τα στελέχη του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και κυρίως οι τεχνικοί που καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τα τέλη Σεπτεμβρίου ώστε να επαναλειτουργήσει το online σύστημα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στο οποίο καταχωρούνται οι άδειες κυκλοφορίας αλλά και οι άδειες οδήγησης.

Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το Newsauto.gr την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου ήρθε μια πλακέτα από την Γαλλία την οποία και προσάρμοσαν οι τεχνικοί του Υπουργείου στο σύστημα όλο το Σαββατοκύριακο αλλά τη Δευτέρα το σύστημα δεν είχε επαναλετουργήσει. Μετά από επικοινωνία που είχαν τα υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου με στελέχη της γαλλικής εταιρείας αποφασίστηκε να αποσταλεί ένα παλαιό σύστημα στην Ελλάδα ώστε οι τεχνικοί να μπορούν να πάρουν από αυτό όποια κομμάτια και ανταλλακτικά επιθυμούσαν ώστε να επαναλειτουργήσει το σύστημα.

Advertisement
Advertisement

Ήδη σε πολλές Διευθύνσεις Μεταφορών της Αττικής το πληροφοριακό σύστημα καταγραφής των δεδομένων έχει επαναλειτουργήσει και προσεχώς θα επανέλθει σε όλη την Επικράτεια. Μάλιστα στις Διευθύνσεις όπου επαναλειτουργεί το σύστημα οι ιδιοκτήτες αλλά και οι έμποροι αυτοκινήτων παραλαμβάνουν τις κανονικές Άδειες Κυκλοφορίας και όχι τις Προσωρινές Χειρόγραφες και ήδη οι υπάλληλοι έχουν δρομολογήσει την αντικατάσταση των προσωρινών αδειών που έχουν δώσει στους νέους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Στη Θεσσαλονίκη επίσης σε πολλές Διευθύνσεις Μεταφορών το σύστημα επαναλειτούργησε αλλά κατά το μεσημέρι το online σύστημα «έπεσε» και πάλι δημιουργώντας ταραχή τόσο τους υπαλλήλους όσο και τους εμπόρους αυτοκινήτων αλλά και στους ιδιώτες καταναλωτές.

Σε πιο απομακρυσμένες περιοχές όπως σε νησιά και ακριτικές περιοχές το σύστημα ακόμη δεν έχει επαναλειτουργήσει και οι υπάλληλοι των Διευθύνσεων Μεταφορών δίνουν Προσωρινές Χειρόγραφες Άδειες Οδήγησης

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι νέοι θωρακισμένοι «φύλακες» του Ελληνικού Στρατού!

Advertisement

Μπάχαλο με τις Κάρτες Καυσαερίων στα ΚΤΕΟ!

Από «κόσκινο» οι δηλώσεις εξοπλισμού των αυτοκινήτων