ΝΕΑ

Enzo Ferrari: Τα ατυχήματα, η χρεωκοπία και η δόξα (+video)

Ελλάδα 11:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Enzo Ferrari: Τα ατυχήματα, η χρεωκοπία και η δόξα (+video)

ΝΕΑ

Enzo Ferrari: Τα ατυχήματα, η χρεωκοπία και η δόξα (+video)

ΝΕΑ

Η πολυτάραχη ζωή του Enzo Ferrari ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη μέσα από αγώνες, τρακαρίσματα και δραματικές προσωπικές στιγμές.

Advertisement
Advertisement

Στην πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία για τη Ferrari, η οποία θα προβληθεί την ημέρα των Χριστουγέννων στις ΗΠΑ, ο γνωστός ηθοποιός Adam Driver αναλαμβάνει το ρόλο του θρυλικού Enzo Ferrari.

Η ταινία διεισδύει στον κόσμο της Ferrari κατά τη διάρκεια του Mille Miglia του 1957, μια κομβική στιγμή στην ιστορία της μάρκας, όταν αυτή απείχε πολύ από την αυτοκινητική δύναμη που είναι σήμερα.

Αντιμέτωπος με οικονομικές αναταραχές και στα πρόθυρα της χρεοκοπίας λόγω υπερβολικών δαπανών, ο Enzo βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη κατάσταση: να κερδίσει το Mille Miglia ή να ρισκάρει να χάσει τα πάντα.

Advertisement
Advertisement

Το τρέιλερ προσφέρει μια δελεαστική ματιά σε αυτό το δράμα υψηλού κινδύνου, ισορροπώντας τις αγωνιστικές σκηνές που ανεβάζουν την αδρεναλίνη, με τις σκληρές μάχες μεταξύ τροχών με αντιπάλους όπως η Maserati, με τους προσωπικούς αγώνες του Enzo.

Καθώς παλεύει για τη διάσωση της εταιρείας του, παλεύει με συγκλονιστικές οικογενειακές τραγωδίες, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας του γιου του, Dino, το 1956.

Η Penelope Cruz ενσαρκώνει τη Laura, τη σύζυγο του Enzo, που στέκεται  δίπλα στον τάφο του γιου τους, ενώ η Shailene Woodley ενσαρκώνει τη Lina Lardi, την ερωμένη του Enzo, προσθέτοντας βάθος στη συναισθηματική αφήγηση.

Advertisement

Σε σκηνοθεσία του Michael Mann, γνωστού για τη δουλειά του σε αστυνομικά θρίλερ όπως το Heat και το Collateral, καθώς και για την εμβληματική σειρά Miami Vice, η Ferrari υπόσχεται ένα συναρπαστικό μείγμα αγωνιστικής δράσης και ανθρώπινου δράματος.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας απέσπασε τεράστια αναγνώριση, η οποία σηματοδοτήθηκε από ένα χειροκρότημα που διήρκεσε ολόκληρα 7,5 λεπτά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αγόρασε μια Ferrari με… bitcoin, μπορείς!
«Θα ήμουν νεκρός με Ferrari»
Πέντε εμβληματικές κατά παραγγελία Ferrari