Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιάζει η Mercedes-AMG C63 S της Mansory

Ελλάδα 22:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσιάζει η Mercedes-AMG C63 S της Mansory

ΝΕΑ

Εντυπωσιάζει η Mercedes-AMG C63 S της Mansory

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG C63 S αποτελεί από μόνη της ένα ξεχωριστό και προκλητικό μοντέλο, πόσο μάλλον όταν δέχεται τις περιποιήσεις του βελτιωτικού οίκου της Mansory. O αμφιλεγόμενος βελτιωτής προσφέρει ένα πακέτο εξατομίκευσης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η Mansory είναι περισσότερη γνωστή για την μηχανική εξέλιξη και αισθητική βελτίωση ήδη ισχυρών αυτοκινήτων, όπως της συγκεκριμένης Mercedes-AMG C63 S. Η γερμανίδα ντίβα, μετά από τις απαραίτητες παρεμβάσεις των μηχανικών, οι οποίες επικεντρώθηκαν στην τοποθέτηση μία νέας μονάδας ελέγχου του κινητήρα, καθώς και νέας σπορ εξάτμισης, αύξησαν την ισχύ του V8 bi-turbo κινητήρα από τους 510 στους 660 ίππους και τη ροπή στα 86,6 kgm.

mercedes-amg-c63-by-mansory (2)-chariatis-530

Εκτός των παραπάνω, η βελτιωτική εταιρεία αφαίρεσε τον περιοριστή ταχύτητας, με την τελική να αγγίζει τώρα τα 310 km/h. Εκτός από την αυξημένη απόδοση, η Mansory C63 S διαθέτει ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει πλευρικά splitter, carbon καλύμματα καθρεπτών, πίσω αεροτομή και επανασχεδιασμένο διαχύτη, που φιλοξενεί τις νέες διπλές απολήξεις από ανοξείδωτο ατσάλι.

Advertisement

mercedes-amg-c63-by-mansory (1)-chariatis-640

Η εταιρεία προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από διάφορα  σχέδια και μεγέθη τροχών, όπως τις σφυρήλατες M5 των 20 ιντσών που τοποθετούνται σε ελαστικά διαστάσεων 225 /35 για τα εμπρός και 255/30 πίσω. Οι αναβαθμίσεις συνεχίζονται και στο εσωτερικό, με την εταιρεία να προσφέρει επιλογές σε δέρμα, alcantara, ξύλο και ανθρακόνημα, ενώ δε λείπουν τα αλουμινένια πεντάλ.

Advertisement