Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιακά ευρύχωρο το νέο Audi Q4 e-tron

Ελλάδα 13:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσιακά ευρύχωρο το νέο Audi Q4 e-tron

ΝΕΑ

Εντυπωσιακά ευρύχωρο το νέο Audi Q4 e-tron

ΝΕΑ

Το νέο Audi Q4 e-tron θέτει νέο σημείο αναφοράς σχετικά με την ευρυχωρία και τους αποθηκευτικούς χώρους, οι οποίοι μπορούν να συγκριθούν με μεγαλύτερης κατηγορίας αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Η νέα σχεδιαστική γλώσσα του compact SUV είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που εντυπωσιάζει, ωστόσο εάν ο ενδιαφερόμενος περάσει στον διάκοσμο του νέου Audi Q4 e-tron αιχμαλωτίζεται από την υψηλή ποιότητα και την τεράστια ευρυχωρία.

Με μήκος 4,59 μέτρα, οι εσωτερικοί χώροι του Audi Q4 e-tron –με την απουσία κεντρικής σήραγγας– ξεπερνούν τα όρια της κατηγορίας και συγκρίνονται με την κατηγορία των SUV μεγάλου μεγέθους.

Όλοι οι επιβάτες επωφελούνται από το πλεονέκτημα της ΜΕΒ, της αρθρωτής πλατφόρμας του Volkswagen Group ειδικά για την ηλεκτροκίνηση.

Advertisement
Advertisement

Οι πόρτες που ανοίγουν διάπλατα, η δεύτερη σειρά καθισμάτων τοποθετημένη σχεδόν 7 εκατοστά ψηλότερα από την μπροστινή και η απουσία κεντρικού τούνελ, εξασφαλίζουν ότι το Q4 e-tron θέτει το σημείο αναφοράς στην κατηγορία.

Advertisement

Παράλληλα, το νέο μοντέλο ως γνήσιο SUV διαθέτει πλούσιους εσωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους, με όγκο έως 25 λίτρα. Για πρώτη φορά μπουκάλια ενός λίτρου μπορούν να αποθηκευτούν σε υποδοχές τοποθετημένες ψηλά στις πόρτες, αυξάνοντας την άνεση και την εργονομία.

Ανάλογα με τη θέση των πίσω καθισμάτων, ο όγκος του χώρου αποσκευών είναι 535 έως 1.490 λίτρα στο Q4 e-tron και 520 έως 1.460 λίτρα στο Sportback. Παράλληλα, τα δύο μοντέλα μπορούν να ρυμουλκήσουν ρυμουλκούμενα με βάρος έως και 1.000 κιλά (με φρένα, με κλίση 12%), με τις εκδόσεις quattro να μπορούν ακόμη να φτάσουν έως και 1.200 κιλά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Audi Q4 40 e-tron
Νέα τετρακίνητη έκδοση για το Audi Q4 e-tron
Οι τιμές του Audi Q4 e-tron Sportback στην Ελλάδα