Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Ένας V8 στο… γραφείο σας

Ελλάδα 11:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένας V8 στο… γραφείο σας

Car Gadget

Ένας V8 στο… γραφείο σας

Car Gadget

Αν είστε λάτρης του αυτοκινήτου, πιθανότατα σας αρέσουν οι κινητήρες V8. Η σχετικά συμπαγής κατασκευή τους, τους τοποθετεί ανάμεσα στα πιο ευέλικτα σχέδια κινητήρων που υπάρχουν, κάνοντάς τους κατάλληλους για διάφορες χρήσεις – ακόμα και για… μολυβοθήκες.

Advertisement
Advertisement

Ένα αλουμινένιο μπλοκ οκτακύλινδρου κινητήρα που μπορεί να χωρέσει στο γραφείο σας.

Αυτή είναι η τελευταία ιδέα του Grant Takara, ο οποίος ξεκίνησε μια εταιρία Kickstarter για μολυβοθήκες σε σχήμα κινητήρα V8 με μηχανική επεξεργασία CNC, που θα μπορεί να χωρέσει στο γραφείο σας. Βασισμένο (σε γενικές γραμμές) στο μπλοκ κινητήρα Chevrolet LS3, ο Takara δημιουργεί με μία… φρέζα και ένα κομμάτι αλουμίνιο μία θήκη για 8 στυλό. Έχει μήκος 93 χιλιοστά, πλάτος 80 και ύψος 59.

Advertisement
Advertisement

Ο Takara μπορεί να σας φτιάξει τις θήκες για τους κυλίνδρους /στυλό σε τρεις διαφορετικές διαμέτρους για να χωρέσουν διάφορα μεγέθη στυλό. Το… μοτέρ πατά σε τέσσερα λαστιχένια πόδια που μπορούν να στερεωθούν κάτω από το μπλοκ αλουμινίου για να προστατεύσουν το γραφείο και την ίδια τη μολυβοθήκη. Υπάρχουν δύο φινιρίσματα/χρώματα για τη θήκη των στυλό στο μπλοκ κινητήρα V8. Το ένα είναι το κλασικό φινίρισμα κινητήρα, ενώ το άλλο μοιάζει με την υφή ενός πραγματικού μπλοκ κινητήρα V8 από muscle car.

Ο Takara, ένας μηχανολόγος μηχανικός που ασχολείται με την κατεργασία CNC από το 2012. Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε το κείμενο, έχουν δεσμευτεί 29.180 δολάρια, από παραγγελίες για αυτή την υπέροχη ιδέα, της V8 μολυβοθήκης Οι παραδόσεις αναμένετε να ξεκινήσουν από τον Μάιο του 2022. Οι πελάτες θα λάβουν τη μολυβοθήκη «μπλοκ κινητήρα» με οκτώ επενδύσεις Acetal της επιλογής τους. Η αποστολή είναι δωρεάν εντός των Η.Π.Α.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος φημισμένος κινητήρας οδεύει προς κατάργηση;
Νέος κινητήρας-θηρίο από τη Chevrolet
Γιατί η Chevrolet αγόρασε τον κινητήρα τρακαρισμένης Ferrari;