Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένας Ισπανικός ταύρος κάνει ιππασία

Ελλάδα 10:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένας Ισπανικός ταύρος κάνει ιππασία

ΝΕΑ

Ένας Ισπανικός ταύρος κάνει ιππασία

ΝΕΑ

Όπου ταύρος προσθέστε την Seat και όπου ιππασία βάλτε μια σπουδαία διοργάνωση στο χώρο της. Η ισπανική εταιρία είναι για όγδοη χρονιά επίσημος χορηγός του CSIO Barcelona 2016, ενός από τους πιο σημαντικούς ιππικούς αγώνες σε παγκόσμιο επίπεδο που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο Barcelona Royal Polo Club.

Advertisement
Advertisement

Του Γιάννη Τσιρογιάννη (giannistsirogiannis@hotmail.com)

Η συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση διοργανώνεται από το Royal Polo Club για 105η φορά, καθιστώντας την έτσι το μακράν μακροβιότερο διεθνές αθλητικό γεγονός στην Ισπανία.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Seat, Luca de Meo «Το Royal Polo Club είναι ένας εξαίρετος χώρος για να ενισχύσουμε τη δυναμική της μάρκας μας και τους δεσμούς μας με τη πόλη της Βαρκελώνης. Ομοίως, η CSIO Barcelona είναι ένας αγώνας που απαιτεί ακρίβεια, ποιότητα και αποφασιστικότητα, έτσι όπως ακριβώς δουλεύουμε στη Seat».

Advertisement
Advertisement

Επίσης το νέο Ateca, θα έχει ενεργή παρουσία στην φετινή CSIO Barcelona 2016, καθώς όχι μόνο θα είναι ένα από τα οχήματα που θα μεταφέρει τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες στο διαγωνισμό, αλλά επίσης θα είναι τοποθετημένο και στις εγκαταστάσεις του Royal Polo Club, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες να το δουν και να το θαυμάσουν από κοντά.