Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Ένας χρονογράφος κόσμημα για τη McLaren Speedtail

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένας χρονογράφος κόσμημα για τη McLaren Speedtail

Car Gadget

Ένας χρονογράφος κόσμημα για τη McLaren Speedtail

Car Gadget

Η Richard Mille παρουσίασε ένα χρονογράφο μοναδικής αισθητικής και τεχνολογίας ο οποίος δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την McLaren για να συνοδεύει την εξωτική Speedtail.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε δει στο παρελθόν αρκετά ξεχωριστά ρολόγια περιορισμένης παραγωγής από εταιρίες κορυφαίας ωρολογοποιίας τα οποία είναι εμπνευσμένα από εξίσου ιδιαίτερα αυτοκίνητα. Αυτή τη φορά η Richard Mille δημιούργησε έναν χρονογράφο εξαιρετικής ποιότητας και πιστότητας ο οποίος συνδέεται άμεσα με την McLaren Speedtail.

Ο χρονογράφος RM 40-01 θα παραχθεί σε μόλις 106 αντίτυπα, όσες δηλαδή είναι και οι Speedtail που θα κατασκευαστούν. Η εξέλιξή του έγινε σε συνεργασία με την McLaren και ο σχεδιασμός ακολουθεί την γνωστή λογική της Richard Mille η οποία εκθέτει σε κοινή θέα τον μηχανισμό του ρολογιού. Το σχήμα δακρύου της κάσας – η οποία αποτελείται από 69 διαφορετικά στοιχεία – είναι εμπνευσμένο από την σιλουέτα της Speedtail ενώ το μπροστινό κρύσταλλο χρειάστηκε 18 μήνες για να τελειοποιηθεί εξαιτίας της ιδιαίτερης επεξεργασίας και διαμόρφωσής του.

richard mille rm-40-01 mclaren watch

Advertisement
Advertisement

Το ρολόι έχει φυσικά αυτόματο μηχανισμό ακριβείας ενώ διαθέτει και ένδειξη ενέργειας η οποία πληροφορεί τον ιδιοκτήτη του σχετικά με την ανάγκη για κούρδισμα. Η ένδειξη έχει χρωματικές αποχρώσεις και βρίσκεται στην θέση 9 ενώ η ένδειξη της ημερομηνίας είναι στη θέση 12. Το ρολόι συνοδεύεται από ασύμμετρο λαστιχένιο μπρασελέ της Ελβετικής Biwi, το οποίο έχει μια διακοσμητική λεπτομέρεια στην πορτοκαλί απόχρωση της McLaren.

richard mille rm-40-01 mclaren watch

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο χρειάζεται για το 0-300 km/h η νέα McLaren Artura;
H νέα McLaren Artura στα χέρια του Daniel Ricciardo (video)
Επίσημο: Η McLaren 720S GT3X είναι η hardcore εκδοχή της 720S GT3 (video)