Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έναρξη παραγωγής για το Astra Sports Tourer

Ελλάδα 0:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έναρξη παραγωγής για το Astra Sports Tourer

ΝΕΑ

Έναρξη παραγωγής για το Astra Sports Tourer

ΝΕΑ

Η δεύτερη έκδοση αμαξώματος του νέου Astra, αυτή του station wagon, θα αρχίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες να φθάνει στο δίκτυο της Opel, καθώς η γραμμή παραγωγής στο Έλσμερ Πορτ της Αγγλίας άρχισε να βγάζει τα πρώτα αυτοκίνητα. Το Astra Sports Tourer έχει δυνατό… lead in, καθώς το 5θυρο hatch μετρά περισσότερες από 100.000 παραγγελίες στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Δυνατό σημείο βέβαια του station wagon (μήκους 4,7 m) είναι οι πλούσιοι χώροι για επιβάτες και αποσκευές. Το πορτμπαγκάζ έχει χωρητικότητα 540 lt, ενώ όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα δημιουργείται χώρος με συνολικό όγκο 1.630 lt. Ανάλογα με τον κινητήρα και το επίπεδο εξοπλισμού, το νέο Astra Sports Tourer είναι έως 190 kg ελαφρύτερο από το μοντέλο που αντικαθιστά, με σαφές όφελος σε οδική συμπεριφορά, επιδόσεις και κατανάλωση.

Διαθέσιμοι κινητήρες στην Ελλάδα (όλοι βέβαια Euro 6) είναι ο 3κύλινδρος 1.0 turbo βενζίνης με 105 ίππους και ο 1.6 diesel με 110, 136 και 160 PS. Πιο οικονομικός σε κατανάλωση συνδυασμός είναι αυτός του 1.6 CDTI 110 PS με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο: 3,5 lt/100 km – 92g. CO2 ανά km.

Advertisement
Advertisement

Η ελληνική αντιπροσωπεία έχει ήδη ανακοινώσει τις τιμές του (δείτε τις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).