Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έναρξη παραγωγής για την Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé

Ελλάδα 11:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έναρξη παραγωγής για την Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé

ΝΕΑ

Έναρξη παραγωγής για την Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé

ΝΕΑ

Την έναρξη και επίσημα της παραγωγής της Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé ανακοίνωσε η γερμανική εταιρία η οποία και θα παράγεται στο εργοστάσιο της Mercedes στο Sindelfingen της Γερμανίας. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

“H παραγωγή της Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé στο εργοστάσιο της Mercedes-Benz στο Sindelfingen ενισχύει την σημασία αλλά και την ευελιξία του συγκεκριμένου εργοστασίου. Η ομάδα μας έχει πολύ υψηλά κίνητρα και είναι ενθουσιασμένη που συνεχίζει να γράφει το success story της GT με την δική τους τεχνογνωσία και εμπειρία. Την ίδια στιγμή η έναρξη της παραγωγής είναι ένα σημαντικό σημείο στο σχέδιο μεταμόρφωσης (σ.σ. του εργοστασίου) που συμφωνήθηκε με τους εργαζόμενους το 2014.” δήλωσε για το γεγονός ο Michael Bauer, ο διευθυντής του εργοστασίου.

Mercedes-AMG-GT-63-S-Edition-1-640

Η παραγωγή της νέας έκδοσης του τετράπορτου coupe των Γερμανών, που αποτελεί το τρίτο μοντέλο που εξελίσσεται από την Mercedes-AMG, έπειτα από τις SLS AMG και AMG GT, αποτελεί έναν από τους νέους “καρπούς” του συγκεκριμένου εργοστασίου, έπειτα και από τις επενδύσεις που αποφάσισε να κάνει η Daimler εκεί, οι οποίες θα αγγίξουν τα 1,5 δισ. ευρώ μέχρι και το 2020, ενώ 600 εκατ. ευρώ επιπλέον θα επενδυθούν στο τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης του Sindelfingen.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το εργοστάσιο σημαίνει πολλά για τους Γερμανούς καθώς έχει ηγετικό ρόλο στην παραγωγή των premium και πολυτελών τους μοντέλων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και οι S και E-Class.