Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Toyota Tundra που φτιάχνει πίτσα!

Ελλάδα 3:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Toyota Tundra που φτιάχνει πίτσα!

ΝΕΑ

Ένα Toyota Tundra που φτιάχνει πίτσα!

ΝΕΑ

Η Toyota παρουσίασε στη SEMA ένα Tundra που είναι υδρογονοκίνητο και στο πίσω μέρος του μπορεί και φτιάχνει πίτσα όπου και αν βρεθεί.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Η Toyota ονομάζει τη συγκεκριμένη έκδοση Tundra Pie Pro και στο ξεχωριστό αυτό δημιούργημα με τη συνεργασία της Pizza Hut, έχουν χρησιμοποιηθεί τα μηχανικά του Mirai. Είναι δηλαδή υδρογονοκίνητο, εφοδιασμένο με κυψέλες καυσίμου και ως τέτοιο, παράγει αρκετή ηλεκτρική ενέργεια. Οι εκτεταμένες μετατροπές για να αλλάξουν τα μηχανικά μέρη, έχουν ορίσει μέχρι και αλλαγή των κινητήριων τροχών μια και στην προκειμένη περίπτωση, το Tundra Pie Pro είναι προσθιοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Τα «μαγικά» ωστόσο, συμβαίνουν στο χώρο της καρότσας. Εκεί που έχει εγκατασταθεί ένας ρομποτικός παρασκευαστής πίτσας, που παρουσιάζει έτοιμη- ψημένη την πίτσα, σε 6 με 7 λεπτά της ώρας από τη στιγμή που θα δοθεί η παραγγελία. Με δύο ρομποτικούς βραχίονες που κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προετοιμασία, το ψήσιμο αλλά και το κόψιμο της πίστας σε 6 ισομεγέθη κομμάτια, πριν την τοποθετήσουν στο κουτί και την δώσουν στα χέρια του πελάτη που περιμένει στο πλάι του αυτοκινήτου.

Tundra Pizza Maker boi 640