Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Tesla Model S από χρυσό! (+video)

Ελλάδα 0:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Tesla Model S από χρυσό! (+video)

ΝΕΑ

Ένα Tesla Model S από χρυσό! (+video)

ΝΕΑ

Όσοι βρίσκετε το εργοστασιακό Tesla Model S κοινότυπο, η Caviar σας έχει τη λύση. Ονομάζεται Model Excellence 24K και έχει βουτήξει κυριολεκτικά στο χρυσό…

Advertisement
Advertisement

Ο χρυσός 24 καρατιών (999) χρησιμοποιήθηκε στη μάσκα, στο κάλυμμα του προφυλακτήρα, στα καπάκια των πλευρικών καθρεπτών, στα φτερά, στις πόρτες, στον πίσω διαχύτη, στο κάλυμμα του πορτμπαγκάζ, στους τροχούς και στους δίσκους φρένων με τη χρήση της «τεχνικής διπλής επίστρωσης», όπως δηλώνει η Caviar.

Και μάλιστα προκαλεί τόση αίσθηση λόγω της αντίθεσης που δημιουργείται με το μαύρο αμάξωμα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου που δεν υπάρχει περίπτωση να μην το προσέξεις, ή καλύτερα χαζέψεις, στο δρόμο.

Το λογότυπο Caviar αντικατέστησε το αντίστοιχο της Tesla και στα δύο άκρα του Model S. Το λογότυπο επίσης καλύπτει το τελείωμα που χωρίζει τα πίσω φώτα, ενώ, τα εμβλήματα «First Edition» προστέθηκαν στα μπροστινά φτερά.

Advertisement
Advertisement

Και στο εσωτερικό όλα δείχνουν νέα και διαφορετικά σε σχέση με το Tesla που ήδη γνωρίζουμε. Ομολογουμένως, η πολυτέλεια περνά σε άλλα επίπεδα, κάτι που γίνεται αντιληπτό με την πρώτη ματιά.

Η παραγωγή του “χρυσού” πολυτελούς μοντέλου θα περιοριστεί στα 99 αυτοκίνητα. Σε ότι αφορά στην τιμή του, το Model Excellence 24K κοστίζει 247.000 ευρώ για την πανίσχυρη έκδοση Plaid του Tesla Model S.

Advertisement

Να θυμίσουμε πως το Model S Plaid διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνδυαστικά πάνω από 1.100 ίππους.

Advertisement

Το εντυπωσιακό βέβαια είναι οι καταιγιστικές επιδόσεις που κόβουν την ανάσα με το 0-100 km/h να απαιτεί παρακαλώ λιγότερο από 2 sec, σύμφωνα με την αυτοκινητοβιομηχανία με έδρα την Καλιφόρνια.

Μαζί με το ηλεκτρικό sedan, η Caviar κυκλοφόρησε και δύο ειδικές εκδόσεις του κινητού τηλεφώνου iPhone 12s. Την Black Titanium που κοστίζει 5.000 ευρώ στις προδιαγραφές Pro με 128 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και το 12 Pro Max που φτάνει τα 512 GB αλλά και τα 6.000 ευρώ. Με τις υγείες μας…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζουν τα νέα Tesla Model S και X στην Ελλάδα
Ο «πόλεμος» μεταξύ Ford και Tesla καλά κρατεί
Αποκάλυψη: «Μαϊμού» επίσημοι συνεργάτες της Tesla στην Ελλάδα