Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Skoda Karoq έτοιμο για παιχνίδι!

Ελλάδα 22:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Skoda Karoq έτοιμο για παιχνίδι!

ΝΕΑ

Ένα Skoda Karoq έτοιμο για παιχνίδι!

ΝΕΑ

Θέλοντας να δημιουργήσει την απόλυτη… παιδική χαρά, η Skoda κατασκεύασε ένα μοναδικό Karoq από χαρτόνι, γιορτάζοντας παράλληλα το λανσάρισμα του νέου της SUV στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το πραγματικά μοναδικό αυτό «Kid Karoq» κατασκευάστηκε μέσα σε 10 εβδομάδες και σε πάνω από 600 εργατοώρες από την βρετανική εταιρεία Lazerian. Χαρακτηριστικό του στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι η κλίμακά του είναι 1:1 σε σχέση με το «κανονικό» Karoq, έχοντας ακριβώς το ίδιο μήκος και ύψος.

Για τη δημιουργία του η Skoda έκανε μια έρευνα μεταξύ 1.000 παιδιών ηλικίας από 6 έως 11 ετών, τα οποίο ανέφεραν στην εταιρεία τι θα ήθελαν από το αυτοκίνητο των ονείρων τους. Ειδικότερα, το 42,5% ζήτησε το αυτοκίνητο να παίζει τη μουσική που θέλουν, το 67,6% να έχει τάμπλετ και online videos, ενώ το 35,4% των παιδιών ανέφερε ότι θα ήθελε και έναν βιντεοπροβολέα στο εσωτερικό.

Έτσι λοιπόν η Skoda μέσα σε αυτό το μοναδικό Karoq από χαρτόνι ενσωμάτωσε όλα όσα ζήτησαν τα παιδιά, μαζί με επιπλέον παιχνίδια όπως κονσόλα videogames στο ταμπλό, οθόνη τάμπλετ στην κεντρική κονσόλα από όπου μπορούν τα παιδιά να χειρίζονται μεταξύ άλλων  τα ασύρματα ηχεία της Canton, μια ντισκομπάλα στην οροφή κ.α.

Advertisement
Advertisement

Carboard Karoq 640

Επίσης, το «Kid Karoq» μεταφέρει μια πλαστική τσουλήθρα, πάνω από 1.500 μπάλες για παιχνίδι (όσες μπορεί να μεταφέρει και ένα πραγματικό Karoq στο πορτ-μπαγκάζ του εάν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα), καθώς και ένα κουτί με παιχνίδια, αλλά και WiFi hotspot.

Carboard Karoq 640a

Advertisement

Τέλος, σε ένα διαφορετικό χώρο για κρυφτό, κάτω από το μπροστινό του καπό υπάρχει ένας μυστικός χώρος όπου τα παιδιά μπορούν να κρυφτούν και να παρατηρούν προς τα έξω το τι συμβαίνει μέσω των ειδικών τρυπών στο αμάξωμα.