Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα σκληροπυρηνικό 4×4 με το DNA της Ford

Ελλάδα 12:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα σκληροπυρηνικό 4×4 με το DNA της Ford

ΝΕΑ

Ένα σκληροπυρηνικό 4×4 με το DNA της Ford

ΝΕΑ

Η βραζιλιάνικη εταιρία Troller η οποία χρησιμοποιεί τεχνογνωσία της Ford παρουσίασε μια σκληροπυρηνική έκδοση εκτός δρόμου του μοντέλου Τ4 με την ονομασία Trail.

Advertisement
Advertisement

Η Troller είναι μια ανεξάρτητη εταιρία με έδρα τη Βραζιλία η οποία και παράγει το μοντέλο Τ4 το οποίο βασίζεται εξ’ολοκλήρου στην πλατφόρμα Τ6 η οποία αποτελεί την βάση και για το Ford Ranger. Πρόσφατα η Troller παρουσίασε μια νέα έκδοση του Τ4 με τον κωδικό Trail η οποία όπως φανερώνει και η ονομασία έχει τονισμένο εκτός δρόμου χαρακτήρα.

Μεταξύ άλλων οι διαφορετικοί εμπρός και πίσω προφυλακτήρες έχουν βελτιώσει τις γωνίες προσέγγισης και διαφυγής που πλέον φθάνουν τις 51-μοίρες ενώ η γωνία ράμπας είναι 30-μοίρες και υπάρχει δυνατότητα αναρρίχησης σε γωνία 45-μοιρών. Επιπλέον η απόληξη της εξάτμισης έχει μεταφερθεί στην οροφή προκειμένου να είναι δυνατή η πρόσβαση σε σημεία με αρκετό βάθος νερού. Τέλος στο εμπρός μέρος έχουν τοποθετηθεί γάντζοι υψηλής αντοχής και υπάρχει προεγκατάσταση για σύστημα ρυμούλκησης με βίντσι.

Advertisement
Advertisement

Το πακέτο συμπληρώνεται από αισθητικά πρόσθετα αντίστοιχου ύφους ενώ η εταιρία προσφέρει εννέα διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Για την κίνηση του Τ4 Trail φροντίζει ένας πεντακύλινδρος turbodiesel κινητήρας Ford Duratorq 3.2 λίτρων 200 ίππων που συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ενώ φυσικά η μετάδοση γίνεται μέσω συστήματος τετρακίνησης με ηλεκτρονικό σύστημα υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων.

Advertisement