Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σαν καινούργιο Saab 900 S Cabrio

Ελλάδα 18:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σαν καινούργιο Saab 900 S Cabrio

ΝΕΑ

Σαν καινούργιο Saab 900 S Cabrio

ΝΕΑ

Με €12.863 μπορεί να αποκτήσει κανείς ένα Saab 900 S Cabrio, ένα αυτοκινητιστικό σύμβολο των ‘90s, σε αυτό το κυπαρισί χρώμα με τη μπεζ υφασμάτινη οροφή, σαν καινούργιο.

Advertisement
Advertisement

Έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τότε που η Saab «έσβησε». Ωστόσο, τα χρόνια που μεσουρανούσαν τα μοντέλα της και φιγουράριζαν ανάμεσα στις premium επιλογές της εποχής.

Μια ακόμα απόδειξη της επιτυχίας της Saab εκείνη την εποχή, είναι και το μοντέλο που βρίσκεται στο eBay αυτή την περίοδο με τιμή €12.863. Είναι ένα ωραιότατο ανοιχτό πενταθέσιο 900 S με μόλις 33.683 χιλιόμετρα και σύμφωνα με τον πωλητή, άνηκε σε μια γυναίκα που δεν οδήγησε πολύ και το είχε παρκαρισμένο τον περισσότερο καιρό στο γκαράζ της. Ειδικά τα τελευταία δέκα χρόνια, το αυτοκίνητο ήταν ακινητοποιημένο– κάτι που βοήθησε στη διατήρησή του σε καταπληκτική κατάσταση.

Advertisement
Advertisement

Η βαφή φαίνεται άψογη και ακόμη και τα λογότυπα, που είχαν ανέκαθεν την τάση να ξεθωριάζουν, φαίνονται ολοκαίνουργια. Σε εξαιρετική κατάσταση φαίνεται πως είναι η υφασμάτινη οροφή, η οποία με το μπεζ χρώμα της, κάνει εξαιρετικά καλαίσθητη αντίθεση με τον σκούρο πράσινο μεταλλικό χρώμα του αμαξώματος.

Το εσωτερικό είναι επίσης σε καλή κατάσταση καθώς σχεδόν όλα μοιάζουν άθικτα. Στην περιγραφή της αγγελίας, αναφέρεται ξεκάθαρα πως τα πάντα λειτουργούν όπως πρέπει, συμπεριλαμβανομένου και του cruise control το οποίο έχει καταγραφεί ως προβληματικό στοιχείο εξοπλισμού εκείνης της εποχής. Οι σοβαρότερες αποκλίσεις από την «σαν καινούργιο» εικόνα του εσωτερικού, έχουν να κάνουν με την αντικατάσταση του ηχοσυστήματος με μια μονάδα aftermarket, καθώς και ένα σημάδι πάνω στο ηχείο της πόρτας από τη μεριά του οδηγού.

Advertisement

Το αυτοκίνητο διαθέτει κινητήρα 2,1 λίτρων που αποδίδει 140 PS και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, το οποίο λειτουργεί άριστα και οι αλλαγές γίνονται όπως όταν το αυτοκίνητο ήταν τελείως καινούργιο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης: Αναβίωση της Saab μέσω των ηλεκτρικών της NEVS