ΝΕΑ

Ένα Peugeot RCZ για τη Μις Γαλλία!

Ελλάδα 5:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Peugeot RCZ για τη Μις Γαλλία!

ΝΕΑ

Ένα Peugeot RCZ για τη Μις Γαλλία!

ΝΕΑ

Θα εκπροσωπήσει τη Γαλλία στο διαγωνισμό Μις Κόσμος 2014, όμως έχει ήδη ένα λόγο να πανηγυρίζει. Ο 20χρονη Flora Coquerel αναδείχθηκε Μις Γαλλία και ένα από τα δώρα που συνοδεύουν τον τίτλο της είναι και το εικονιζόμενο λευκό RCZ!

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot είναι περισσότερα από 25 χρόνια χορηγός των καλλιστείων ομορφιάς της Γαλλίας και στο πλαίσιο αυτό προσφέρει και ένα αυτοκίνητο στην πιο… όμορφη γυναίκα της χώρας. Η ύψους 1,82 m. Flora παρέλαβε το νέο της sport αυτοκίνητο, με το οποίο δηλώνει «ερωτευμένη». Η ίδια δήλωσε ότι τώρα παίρνει την… εκδίκησή της από τους άνδρες: «Όταν ήμουν μικρή, κάθε φορά που περνούσα δίπλα από αγόρια έλεγα ότι κάποτε θα αποκτήσω ένα sport μοντέλο που θα τα έκανε να ζηλεύουν. Τώρα το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε».

Το Peugeot RCZ μετρά περισσότερες από 60.000 πωλήσεις παγκοσμίως από τη στιγμή του λανσαρίσματός του, από τις οποίες οι 16.000 έχουν γίνει στη Γαλλία.

Η έκδοση RCZ R με τον 1.6 turbo των 270 PS αποτελεί το πιο δυνατό μοντέλο παραγωγής της γαλλικής μάρκας. Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.