Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα “παράλληλο σύμπαν” στο… Περιστέρι

Ελλάδα 21:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα “παράλληλο σύμπαν” στο… Περιστέρι

ΝΕΑ

Ένα “παράλληλο σύμπαν” στο… Περιστέρι

ΝΕΑ

Η αλήθεια είναι πως η έκπληξη είναι τεράστια με το που παρκάρεις στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ στο Περιστέρι και εισχωρήσεις στο εσωτερικό τους. Διαβάστε το γιατί.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Κυριολεκτικά όπως αναφέρει και ο τίτλος μας, ένα παράλληλο σύμπαν εξελίσσεται γύρω σου, με πολυτέλεια χλιδή και ζεστό από κάθε άποψη περιβάλλον. Ένα ησυχαστήριο στη μέση της… ηχητικής κόλασης. Περισσότερο με πολυτελές και ακριβό lounge του εξωτερικού παραπέμπει, παρά σε αντιπροσωπεία των BMW και MINI. Σε αντίθεση με ότι θορυβώδες εξελίσσεται εκεί έξω, παράλληλα στην εθνική οδό.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη μονάδα, εναρμονισμένη πλήρως με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, το τόνισαν και οι αρμόδιοι αυτό, η οποία τιμά όχι μόνο τα σήματα που φέρει, αλλά και τον ίδιο τον πελάτη. Περιπλανώμενος στα έγκατα της, θεωρείς πως βρίσκεσαι σε… χειρουργείο, από την τάξη την καθαριότητα, την λειτουργικότητα αλλά και τον εξελιγμένο εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Sfakianakis-BMW-640

Σε πάνω από 2.500 m2 εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής διαρρύθμισης, η νέα μονάδα ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης BMW και MINI, απευθύνεται στους λάτρεις των premium αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, συγκεντρώνοντας όλα τα διάσημα μοντέλα των BMW, MINI, BMW Motorrad, BMW i, BMW M αλλά και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα BMW Premium Selection, κάτω από την ίδια στέγη, παρακαλώ. Και σ’ ανώτερα, καλές δουλειές…