Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα πανέμορφο Toyota FJ αναζητά νέο ιδιοκτήτη

Ελλάδα 10:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα πανέμορφο Toyota FJ αναζητά νέο ιδιοκτήτη

ΝΕΑ

Ένα πανέμορφο Toyota FJ αναζητά νέο ιδιοκτήτη

ΝΕΑ

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του θρυλικού τετρακίνητου Toyota FJ.

Advertisement
Advertisement

 

Η αμερικάνικη εταιρεία FJ Company, η οποία ειδικεύεται στην ανακατασκευή της πρώτης γενιάς του ιαπωνικού τζιπ μας δίνει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των ικανοτήτων της. Πιο συγκεκριμένα, οι τεχνικοί πήραν ως βάση ένα μοντέλο του 1984 διατηρώντας αναλλοίωτο το αρχικό σχεδιαστικό μοτίβο, αλλά και το σασί, προσθέτοντας παράλληλα και τεχνολογικά στοιχεία του «σήμερα».

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο Toyota FJ φέρει τον κωδικό G43-S και κάτω από καπό διαθέτει έναν V6 κινητήρα 4,0 λίτρων, ο οποίος συνεργάζεται με ένα μηχανικό υπερσυμπιεστή της Magnuson, με αποτέλεσμα η ισχύς να ξεπερνά τους 325 ίππους. Η δύναμη μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός νέου κιβωτίου πέντε σχέσεων, ενώ αναβαθμίσεις έχουν δεχθεί το σύστημα διεύθυνσης, η ανάρτηση με νέα αμορτισέρ της King, τα ηλεκτρονικά συστήματα ευστάθειας, όπως και τα φρένα με την τοποθέτηση μεγαλύτερης διαμέτρου δίσκων. Φυσικά δεν λείπει ο απαραίτητος «εργάτης», ενώ έχουν τοποθετηθεί ελαστικά σκληρής χρήσης BF Goodrich Mud-Terrain.

Advertisement

Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα κόκκινα τύπου μπάκετ καθίσματα της Recaro, το εξελιγμένο ηχοσύστημα της Alpine, οι δερμάτινες επενδύσεις, ο αναλογικός πίνακας οργάνων, καθώς και τα αλουμινένια πεντάλ. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την τιμή πώλησης, παρά μόνο ότι έχει διανύσει μόλις 2.045 km, μετά την ανακατασκευή του.