Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα κάμπριο μοντέλο βασισμένο στο Skoda Karoq

Ελλάδα 4:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα κάμπριο μοντέλο βασισμένο στο Skoda Karoq

ΝΕΑ

Ένα κάμπριο μοντέλο βασισμένο στο Skoda Karoq

ΝΕΑ

Υπό την αιγίδα της Skoda, 20 μαθητές από ένα σχολείο της Τσεχίας έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερης σχεδίασης πρωτότυπο μοντέλο, το οποίο θα βασίζεται στο Karoq.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η δημιουργία του Skoda Karoq Cabriolet, είναι ουσιαστικά ένα είδος «άσκησης» για τους 20 μαθητευόμενους ηλικίας 17-18 ετών, οι οποίοι προέρχονται από επτά διαφορετικούς τομείς και ανήκουν στην Επαγγελματική Σχολή της τσέχικης φίρμας.  Η συγκεκριμένη σχολή ιδρύθηκε το 1927 και προσφέρει τεχνική εκπαίδευση με προγράμματα σπουδών διάρκειας 3-4 ετών. Από το 2014 και έπειτα η σχολή παρουσιάζει κάποια ιδιαίτερα μοντέλα, τα οποία παραμένουν σε πρωτότυπη μορφή, όπως τα Citigo Roadster και Buggy, το Fabia pick-up και το Rapid Spaceback coupe.

180412-SKODA-Vocational-School-students-build-SKODA-KAROQ-cabriolet-study-2-chariatis-530

Το φετινό τους δημιούργημα είναι και το πρώτο που θα βασίζεται σε ένα μοντέλο της κατηγορίας των SUV. Όπως δείχνουν τα πρώτα σκίτσα, το Skoda Karoq Cabriolet δεν θα έχει πίσω πόρτες ενώ πιθανόν να απουσιάζουν και τα πίσω καθίσματα, καθώς θα πρέπει να δημιουργηθεί χώρος για να τοποθετηθεί η αναδιπλούμενη οροφή και ο μηχανισμός της. Το πρωτότυπο της Skoda Academy, θα αποκαλυφθεί τον ερχόμενο Ιούνιο κατά την διάρκεια  της εκδήλωσης GTI Treffen στη λίμνη Wörthersee της Αυστρίας.

Advertisement

180412-SKODA-Vocational-School-students-build-SKODA-KAROQ-cabriolet-study-4-chariatis-640