Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα ηλεκτρικό hypercar από την Ινδία

Ελλάδα 16:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα ηλεκτρικό hypercar από την Ινδία

ΝΕΑ

Ένα ηλεκτρικό hypercar από την Ινδία

ΝΕΑ

Εάν νομίζατε ότι στην Ινδία θα συνεχίσουν να προσφέρουν μόνο τα ταπεινά Tata, τότε είστε γελασμένοι. Η Mean Metal Motors παρουσιάζει το Azani, ένα ηλεκτρικό hypercar 1.000 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Το Azani εντυπωσιάζει τόσο αισθητικά όσο και μηχανολογικά. Ωστόσο, οι ασύλληπτες τιμές του ινδικού μοντέλου είναι προς το παρόν… μόνο υποσχέσεις! Αναλυτικότερα, ανακοινώνουν την ιπποδύναμη των 1.000 ίππων και τη ροπή των 1.000 Nm, επιτρέποντας στο εντυπωσιακό hypercar να φτάσει τη μέγιστη ταχύτητα των 322 χλμ./ώρα.

Η διαδικασία 0-96 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 2,1 δευτερόλεπτα και η μπαταρία 120 kWh προσφέρει 523 χιλιόμετρα αυτονομίας με μόνο μία φόρτιση.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η Mean Metal Motors έχει “αντιγράψει” την αισθητική της ιστοσελίδας της Tesla.

Advertisement
Advertisement

Εκτός όμως από τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά, η εταιρεία αναφέρει ότι το Azani πατάει πάνω σε αλουμινένια διαμορφώσιμη πλατφόρμα, η οποία έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και για άλλα μοντέλα. Παράλληλα, η ΜΜΜ επισήμανε ότι φέρει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης στα εργοστάσιά της, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και μειώνοντας -ταυτόχρονα- το κόστος.

Advertisement

Δεν έχει οριστεί κανένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κυκλοφορήσει στον πραγματικό (και όχι μόνο στον ψηφιακό) κόσμο, εάν όμως ενδιαφέρετε μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας μέσω του site τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην αγορά της Ινδίας η Tesla το 2021
Στην Ελλάδα το νέο Citroen C3 Aircross (+τιμές)
Honda Jazz Crosstar e:HEV: Ένα compact crossover με πλούσια χαρίσματα

Advertisement