Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Hyundai Elantra με πάνω από 1,6 εκατ. χιλιόμετρα (vid)

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Hyundai Elantra με πάνω από 1,6 εκατ. χιλιόμετρα (vid)

ΝΕΑ

Ένα Hyundai Elantra με πάνω από 1,6 εκατ. χιλιόμετρα (vid)

ΝΕΑ

Η Farrah Haines δεν ανήκει στον μέσο όρο μίας αμερικανίδας οδηγού, καθώς μέσα σε πέντε χρόνια ως κάτοχος ενός Hyundai Elantra έχει συμπληρώσει πάνω από 1.6 εκατομμύρια χιλιόμετρα, χωρίς να αλλάξει ούτε ένα εξάρτημα από τον κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Το παραπάνω νούμερο των διανυθέντων χιλιομέτρων μπορεί να δικαιολογηθεί λόγω της ιδιαιτερότητας της δουλειάς της κας Haines, η οποία είναι η μεταφορά ανταλλακτικών στην πολιτεία του Κάνσας. Σύμφωνα με την ίδια, κάθε χρόνο κάνει περίπου 320.000 km. Για να τιμήσει η Hyundai το συγκεκριμένο γεγονός, δημιούργησε ένα ειδικό έμβλημα «1 Million Mile emblem» και το πρόσθεσε μπροστά στο χιλιομετρητή, το οποίο θα επαναφέρει την απόσταση στο μηδέν. Παράλληλα, το έμβλημα, έχει πλέον γίνει γνήσιο αξεσουάρ της κορεατικής φίρμας που θα διατίθεται σε όλους τους πελάτες της Hyundai που έχουν διανύσει πάνω από ένα εκατομμύριο μίλια (1.609.344 km).

a956d4a2-million-mile-hyundai-elantra-4-768x512-chariatis-530

Advertisement
Advertisement

Το σημαντικότερο στοιχείο του συγκεκριμένου Elantra της κας Haines αποτελεί το γεγονός ότι εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον αρχικό κινητήρα, κάτι που τόνισε ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ της Hyundai Αμερικής, Dean Evens, ως ένα παράδειγμα της αξιοπιστίας της εταιρείας, σημειώνοντας «Η επίτευξη ενός εκατομμυρίου μιλίων με τον αρχικό κινητήρα σε μόλις πέντε χρόνια είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο και απίστευτο επίτευγμα».

f4dec812-million-mile-hyundai-chariatis-640

Μάλιστα για να το επιβεβαιώσουν, οι τεχνικοί διενήργησαν πολλαπλές δοκιμές, επιθεώρησαν τον αριθμό του κινητήρα και τις βάσεις. Κατόπιν, αποφάσισαν να κάνουν ένα δώρο-έκπληξη στην κα Haines, που δεν είναι άλλο από το τελευταίας γενιάς Elantra.

Advertisement

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Advertisement