Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Honda Civic Type R περιπολικό

Ελλάδα 16:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Honda Civic Type R περιπολικό

ΝΕΑ

Ένα Honda Civic Type R περιπολικό

ΝΕΑ

Παραφράζοντας την έκφραση «το μακρύ χέρι του νόμου» σε «γρήγορο χέρι του νόμου» εντυπωσιαζόμαστε από το Honda Civic Type R, που χρησιμοποιεί ως περιπολικό η Αστυνομία της Αυστραλίας.

Advertisement
Advertisement

 

Η πολιτεία New South Wales στην Αυστραλία απόκτησε ένα νέο όχημα για τις περιπολίες της, ένα Honda Civic Type R. Το hot hatch, παραχωρήθηκε στο πλαίσιο δωδεκάμηνης χορηγίας μεταξύ της Honda Australia και της αστυνομικής δύναμης της New South Wales (NSW). Όπως συμβαίνει συχνά με μοναδικά αστυνομικά οχήματα τέτοιου είδους στην Αυστραλία, το Civic Type R δεν θα χρησιμοποιηθεί για την εκδίωξη εγκληματιών.

Advertisement
Advertisement

Αντ ‘αυτού, θα χρησιμοποιηθεί στην πρωτοβουλία «Eyewatch» για τα κοινωνικά μέσα που δημιουργήθηκε για να συνδέσει τους ανθρώπους με τις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις και για να ενθαρρύνει τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην ασφάλεια των κοινοτήτων τους.

Έχοντας αυτό υπόψη, το Type R των 310 ίππων θα ταξιδέψει σε ολόκληρη την πολιτεία, βοηθώντας τους ντόπιους και προωθώντας θετικό διάλογο με τις αρχές και θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στην Fairfield Police και Community Expo στις 16 Μαρτίου 2019.

Advertisement

Μιλώντας για το νέο απόκτημα της αστυνομίας, ο διευθυντής της Honda Australia, Stephen Collins, δήλωσε ότι το Civic Type R είναι το τέλειο εργαλείο για να προσελκύσει το κοινό τις αστυνομικές δραστηριότητες.

«Το Civic Type R έχει σχεδιαστεί από την αρχή με στόχο την μέγιστη εμπειρία οδήγησης. Έχει αποδειχθεί ότι οι πελάτες και τα μέσα ενημέρωσης το λατρεύουν και αυτό είναι θετικό για την Αστυνομική Δύναμη της NSW» και πρόσθεσε: «Στην Honda πιστεύουμε στη δύναμη να βοηθήσουμε τους άλλους, γι ‘αυτό και αυτή η χορηγία με την Αστυνομική Δύναμη της NSW ευθυγραμμίζεται άψογα με το έργο της Honda».

Advertisement

Παρά το ότι το hot hatchback δεν περιπολεί στους δρόμους, έχει όλο τον εξοπλισμό και τα χρώματα των αστυνομικών οχημάτων.