ΝΕΑ

Αστυνομικός και… παράνομος έμπορος εισαγόμενων μεταχειρισμένων ΙΧ!

Ελλάδα 18:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αστυνομικός και… παράνομος έμπορος εισαγόμενων μεταχειρισμένων ΙΧ!

ΝΕΑ

Αστυνομικός και… παράνομος έμπορος εισαγόμενων μεταχειρισμένων ΙΧ!

ΝΕΑ

Αστυνομικός τον ελεύθερο χρόνο του πουλά οχήματα και τα κινεί παράνομα στην Ελλάδα υπό την ασυλία του αστυνομικής του ταυτότητας.

Advertisement

Έξτρα εισόδημα φαίνεται ότι έχει ανακαλύψει να βγάζει αστυνομικός από το… εμπόριο εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και μάλιστα να τα κυκλοφορεί στην Ελλάδα παράνομα με ληγμένες πινακίδες «τσολ» που δίδονται για κινηθεί το όχημα μόνο εντός της Γερμανίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr ο συγκεκριμένος αστυνομικός πουλά πάνω από 50 εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα το χρόνο χωρίς να δηλώνει ούτε ένα ευρώ από την συγκεκριμένη δραστηριότητα και βέβαια δεν φαίνεται πουθενά εκείνος καθώς οι υποψήφιοι αγοραστές φαίνεται ότι τα έχουν εισάγει μόνοι τους.

Advertisement

Τα αυτοκίνητα προς πώληση όταν δεν τα κινεί ο αστυνομικός βρίσκονται παρκαρισμένα σε δρόμους όπου υπάρχει υψηλή κίνηση ενώ τα Σάββατα τα μεταφέρει σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ όπου επίσης γίνεται το αδιαχώρητο λόγω της ημέρας όπου ο κόσμος τα επισκέπτεται για να αγοράσει τις προμήθειες της εβδομάδας.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος αστυνομικός που εισάγει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από άλλα κράτη-μέλη εν μέσω περιοριστικών μέτρων κυκλοφορεί τα αυτοκίνητα με προσωρινές πινακίδες κυκλοφορίας ληγμένες από τον Ιανουάριο του 2020 και αφορούν μόνο σε κίνηση του οχήματος εντός της Γερμανίας! Αλλά προφανώς ο συγκεκριμένος αστυνομικός κάνοντας χρήσης της εξουσίας που του παρέχει το επάγγελμά του κινείται ελεύθερα χωρίς να το ενοχλεί κανένας συνάδελφός του…

Advertisement

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά τo Newsauto.gr οι προσωρινές πινακίδες κυκλοφορίας όταν φέρουν κίτρινο χρώμα στην άκρη και την ημερομηνία δεξιά επιτρέπουν την κίνηση του οχήματος μόνο εντός Γερμανίας. Όταν ο χρώμα των προσωρινών πινακίδων κυκλοφορίας είναι κόκκινο τότε το όχημα μπορεί να κινηθεί και εκτός Γερμανίας.

Το συγκεκριμένο Ford Fiesta φέρει προσωρινές πινακίδες κυκλοφορίας που έχουν λήξει από τον Ιανουάριο του 2020 και βέβαια ο αστυνομικός έχει τοποθετήσει και πωλητήριο επάνω στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου και το όχημα είναι παρκαρισμένο πλησίον του αστυνομικού σταθμού όπου εργάζεται ο άτυπος έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Advertisement

Οι έμποροι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της περιοχής όπου δραστηριοποιείται ο αστυνομικός δεν τολμούν να το καταγγείλουν σε καμία Αρχή καθώς όπως επισημαίνουν φοβούνται από τις απειλές που διαδίδει προς πάσα κατεύθυνση ότι όποιος τον καρφώσει θα δει τι θα πάθει

Δυστυχώς το παράδειγμα που δημοσιεύει το Newsauto.gr αποτελεί μια βελόνα σε αχυρώνα και αποδεικνύει πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να γίνει… έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων χωρίς να πληρώνει ούτε ένα ευρώ για εισφορές και φόρους ενώ παράλληλα να μην έχει και κατάστημα που μεταφράζεται σε επιπλέον έξοδα για ενοίκια, λογαριασμούς κ.ά.

Όλοι αυτοί οι «πειρατές» στον κλάδο έχουν προκαλούν αθέμιτο ανταγωνισμό στους εμπόρους με καταστήματα καθώς πουλάνε αυτοκίνητα σε χαμηλότερες τιμές και βέβαια δεν φέρουν καμία ευθύνη καθώς τα οχήματα φαίνεται ότι τα έχουν εισάγει από μόνοι τους οι ανυποψίαστοι καταναλωτές οπότε φέρουν οι ίδιοι και την ευθύνη του αυτοκινήτου που φαίνεται ότι έχουν εισάγει οι ίδιοι.

Advertisement

Από την άλλη μεριά και το κράτος χάνει εκατομμύρια ευρώ από την φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή που προκαλούν όλοι αυτοί οι «πειρατές» του κλάδου!

Διαβάστε επίσης:

Online τα Τέλη Κυκλοφορίας 2021: Που θα τα βρείτε και πως θα τα γλιτώσετε!

Ελλάδα: Εμφανίστηκαν και οι αυτοκινούμενοι… οίκοι ανοχής

«Όχι» από την ΕΕ για αναβολή στα νέα αυστηρά πρότυπα diesel