Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα «γυμνό» Ford Bronco κατακτά όλα τα τερέν (video)

Ελλάδα 18:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα «γυμνό» Ford Bronco κατακτά όλα τα τερέν (video)

ΝΕΑ

Ένα «γυμνό» Ford Bronco κατακτά όλα τα τερέν (video)

ΝΕΑ

Ο επαγγελματίας και διακεκριμένος drifter, Vaughn Gittin Jr., “έγδυσε” το ολοκαίνουργιο Ford Bronco και πήγε στις πιο δύσκολες διαδρομές της Utah.

Advertisement
Advertisement

Γνωρίζουμε καλά ότι ένα 4×4 είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες καταστάσεις όταν είναι… εργοστασιακό. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το Ford Bronco, μιας και “γεννήθηκε” σκληροπυρηνικό και περνάει το κατώφλι του εργοστασίου έτοιμο να κατακτήσει όλες τις κορυφές.

Ο γνωστός drifter, Vaughn Gittin Jr., παρέλαβε ένα από τα πρώτα Ford Bronco και αφού έβγαλε τις πόρτες -και ότι άλλο μπορούσε- από το αυτοκίνητο, τοποθέτησε κάποιες μπάρες ασφαλείας και δοκίμασε εάν είναι ικανό να αντιμετωπίσει πολύ ακραίες καταστάσεις για ένα τετρακίνητο όχημα που μόλις βγήκε από τη γραμμή παραγωγής.

Γενικά πέρασε από φαράγγια και σε συνεργασία με μία από τις καλύτερες εκτός δρόμου οδηγούς, τη Loren Healy, έγραψαν χιλιόμετρα ανάμεσα από μονοπάτια και βράχους. Φυσικά, ακολουθούσε ένα κονβόι από βοηθητικά οχήματα, ωστόσο δεν χρειάστηκε η επέμβασή τους ακόμα και σε σημεία που ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ένα εργοστασιακό 4×4 θα “κολλήσει”. Με προσπάθεια και αισιοδοξία, το Ford Bronco έφτασε μέχρι το τέλος της απαιτητικής διαδρομής, μόνο του.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tο νέο Ford Bronco… πετάει! (+video)
Ford Bronco Raptor: Παντός καιρού με 400+ ίππους! (+video)
Παιχνίδια στην άμμο με το Ford Bronco Raptor (+video)