Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Ford Ranger Raptor ενάντια στην ομοφοβία

Ελλάδα 12:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Ford Ranger Raptor ενάντια στην ομοφοβία

ΝΕΑ

Ένα Ford Ranger Raptor ενάντια στην ομοφοβία

ΝΕΑ

Το βαμμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου Ranger Raptor αποτελεί την έμπρακτη αποτύπωση της συμπαράστασης της Ford στον αγώνα κατά της ομοφοβίας

Advertisement
Advertisement

Ζούμε στην εποχή που η τεχνολογία και οι αμέτρητες δυνατότητες επικοινωνίας έχουν δώσει μια νέα διάσταση στην έκφραση και μας έχουν φέρει πιο κοντά από ποτέ εκμηδενίζοντας αποστάσεις και εμπόδια.

Η Ford Γερμανίας επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να δείξει την στήριξή της στην ελευθερία έκφρασης και επιλογών κάθε ατόμου βάφοντας ένα Ranger Raptor στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η κίνηση έγινε στο πλαίσιο υποστήριξης των εκδηλώσεων που φιλοξενούνται κάθε χρόνο στην Κολωνία (όπου βρίσκεται και η έδρα της Ford Ευρώπης) με στόχο την διεκδίκηση ίσων δικαιωμάτων και ελευθεριών για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ. Παράλληλα με αυτό το Raptor η Ford ήθελε να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα σχετικά με την στάση της απέναντι στο απαξιωτικό ύφος που εύκολα πλέον μπορεί να διαδοθεί μέσα από το διαδίκτυο. Άλλωστε και η ίδια είχε δεχθεί πολλά μηνύματα που χαρακτήριζαν απαξιωτικά ως gay την μπλε απόχρωση Performance Blue με την οποία λανσαρίστηκε το Raptor.

ford very gay raptor

Advertisement
Advertisement

Για την μεταμόρφωση του συγκεκριμένου Raptor χρειάστηκαν περίπου 60 ώρες και σχεδόν 30 τετραγωνικά μέτρα αυτοκόλλητων μεμβρανών σε διάφορες αποχρώσεις. Αυτή η κίνηση της Ford δεν είναι μάλιστα η πρώτη καθώς πριν από 23 χρόνια είχε γίνει κάτι αντίστοιχο με ένα ειδικά διαμορφωμένο Ka που μετασκευάστηκε σε pick-up και βάφτηκε στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

ford very gay raptor

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βόλτα με Mustang Mach-E για έναν… Fordάκια 101 ετών! (+video)
Αυτό είναι το επετειακό Ford GT
Ford Focus ST ισχυρότερο και από… RS