Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα εκατ. diesel σε εργοστάσιο της SsangYong

Ελλάδα 22:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα εκατ. diesel σε εργοστάσιο της SsangYong

ΝΕΑ

Ένα εκατ. diesel σε εργοστάσιο της SsangYong

ΝΕΑ

Παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της SsangYong και πλήθος εργαζομένων πραγματοποιήθηκε η τελετή εορτασμού για την παραγωγή του 1.000.000ού κινητήρα diesel από το εργοστάσιο στην πόλη Τσανγκγουόν της Νοτίου Κορέας. Η μονάδα παραγωγής άρχισε να λειτουργεί το Σεπτέμβριο του 2004.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας-ορόσημο είναι χωρητικότητας 2,2 lt. που προορίζεται για πισωκίνητη πλατφόρμα και πληροί τις προδιαγραφές Euro6. Παράλληλα, στο εργοστάσιο έγινε και η τελετή για το νέο σλόγκαν που το χαρακτηρίζει και συνοψίζεται στη φράση «Αλλαγή για το καλύτερο». Τόσο η διοίκηση του εργοστασίου, όσο και οι εργαζόμενοι επιβεβαίωσαν την αποφασιστικότητα τους να καταστήσουν το εργοστάσιο στην Τσανγκγουόν την πιο ανταγωνιστική μονάδα παραγωγής κινητήρων μέσα από την καινοτόμο ποιότητα, την αναβάθμιση της παραγωγικότητας, την προσήλωση στις απαιτήσεις του πελάτη, την ενεργό επικοινωνία με την εταιρεία και τους πελάτες της και τη βελτιστοποίηση της σχέση κόστους – απόδοσης.

Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο κατασκευάζονται πέντε τύποι κινητήρων βενζίνης και 6 τύποι κινητήρων πετρελαίου, με δυνατότητα παραγωγής 430.000 κινητήρων το χρόνο, μεταξύ των οποίων και οι κινητήρες 1.6 που εξοπλίζουν τα SsangYong Tivoli και XLV.

Advertisement
Advertisement