Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Dodge Charger SRT Hellcat με «άγρια» εμφάνιση

Ελλάδα 6:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Dodge Charger SRT Hellcat με «άγρια» εμφάνιση

ΝΕΑ

Ένα Dodge Charger SRT Hellcat με «άγρια» εμφάνιση

ΝΕΑ

Η Dodge παρουσιάζει την ειδική έκδοση «Octane Edition» του Charger SRT Hellcat, δίνοντάς του μία διαφορετική, πιο δυναμική όψη.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί το σεντάν μοντέλο της Dodge να βρίσκεται στην αγορά από το 2011, εν τούτοις η αμερικάνικη φίρμα βρίσκει τρόπους να το κρατά στη ζωή, χωρίς να χρειάζεται να παρουσιάσει κάτι καινούργιο. Ένας από αυτούς είναι η παρουσίαση νέων εκδόσεων, όπως η περιορισμένης παραγωγής «Octane Edition» που συνδυάζεται αποκλειστικά με την κορυφαία από όλες τις πλευρές SRT Hellcat, ενώ ξεκινά την εμπορική του πορεία στην αμερικάνικη αγορά από το προσεχές φθινόπωρο, με επιπλέον κόστος 1.495 δολάρια.


Βασικό χαρακτηριστικό της έκδοσης αυτής είναι η διαφορετική εικαστική προσέγγιση τόσο εκτός, όσο και εντός της καμπίνας. Πιο συγκεκριμένα το Charger SRT Hellcat «Octane Edition» διατίθεται αποκλειστικά σε δύο χρωματισμούς, μαύρο Pitch Black ή λευκό White Knuckle που συνδυάζονται με τα απαραίτητα αυτοκόλλητα που «τρέχουν» κατά μήκος του αμαξώματος. Επίσης η νέα έκδοση θα φέρει σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών και ενισχυμένα φρένα της Brembo με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και τετραπίστονες πίσω.
Στο εσωτερικό ντεμπουτάρουν τα καθίσματα SRT Performance με κεντημένο το λογότυπο Hellcat, ενώ δεν λείπουν οι κόκκινες ζώνες ασφαλείας, ο σπορ σχεδίασης πίνακας οργάνων και οι μαύρες γυαλισμένες πλαϊνές επιφάνειες.

Advertisement
Advertisement


Τέλος να θυμίσουμε ότι κάτω από το καπό του Charger SRT Hellcat βρίσκεται ο κομπρεσοράτος κινητήρας HEMI των 6,2 λίτρων, με απόδοση 717 PS και ροπή 881 Nm που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Ανάλογες είναι φυσικά και οι επιδόσεις, με το 0-100 km/h να επιτυγχάνεται σε 3,7”,με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 320 km/h.