Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Audi RS5 που έγινε… Viper!

Ελλάδα 5:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Audi RS5 που έγινε… Viper!

ΝΕΑ

Ένα Audi RS5 που έγινε… Viper!

ΝΕΑ

Ανεξάρτητος σχεδιαστής παντρεύει δύο “κόσμους”, δημιουργώντας μια σπορ εικονική εκδοχή του εντυπωσιακού Audi RS5.

Advertisement
Advertisement

Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει κατά καιρούς όμορφες εικόνες αυτοκινήτων, ενώ κάποιοι από αυτούς προσπαθούν να προσεγγίσουν όσο πιο πολύ μπορούν τις μελλοντικές γενιές συγκεκριμένων μοντέλων. Στην προκειμένη περίπτωση όμως έχουμε έναν καλλιτέχνη που φαντάστηκε πώς μπορεί να ήταν το Audi RS5, που αναμφίβολα διαθέτει ελκυστικότατες γραμμές, με την σπορ σιλουέτα μιας… Dodge Viper!

Η ομοιότητα με το αμερικάνικο μοντέλο είναι εκπληκτικές (ακόμα και το χρώμα), αλλά εκτός από την γλυκιά κλίση στο τελείωμα της οροφής και τα φουσκωμένα φτερά, ο σχεδιαστής κατάφερε να δώσει μέσα απά τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες την υψηλή ποιότητα και την premium αύρα που μόνο στα μοντέλα της γερμανικής φίρμας μπορεί να συναντήσει κανείς. Κάτω από το μακρύ καπό του υποτιθέμενου RS5 δεν γνωρίζουμε τι θα μπορούσε να φωλιάζει. Έναν mucho V10 της αμερικάνικης κουλτούρας ή το γνώριμο 2.9 bi-turbo V6 της Audi; Αλήθεια όμως, έχει καμία σημασία;

Η J.B.Cars δημοσίευσε αυτό το ξεχωριστό μοντελο στο instagram, όπου μπορείτε να δείτε το ψηφιακά επεξεργασμένο RS5 και το παραγωγής.