Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Astra με καθίσματα από γρασίδι και άμμο στα πόδια!

Ελλάδα 15:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Astra με καθίσματα από γρασίδι και άμμο στα πόδια!

ΝΕΑ

Ένα Astra με καθίσματα από γρασίδι και άμμο στα πόδια!

ΝΕΑ

Η Opel γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, παρουσιάζοντας το 3θυρο Astra στην επετειακή έκδοση Copacabana. Με τη σημαία της Βραζιλίας στην οροφή, αυτοκόλλητα με τα χρώματα της χώρας και φοίνικες στο πλάι, το Astra Copacabana ξεχωρίζει από μακριά. Κάτω από το καπό έχει τοποθετηθεί ο 1.6 Turbo με τα 200 PS, ικανός να προσφέρει στο coupe της Opel επιτάχυνση 0 – 100 km/h σε 7,9 sec.

Advertisement
Advertisement

Ακόμη πιο μοναδικό είναι όμως το εσωτερικό. Με επένδυση στα καθίσματα από αυθεντικό γρασίδι του σταδίου Μαρακανά και – αντί για πατάκια – άμμο από τη διάσημη παραλία της Copacabana. Το αυτοκίνητο συνοδεύεται μάλιστα από ένα μοδάτο ζευγάρι σανδάλια. Στο… πνεύμα και η κόρνα, που ηχεί στους ρυθμούς της σάμπα ή της ενοχλητικής βουβουζέλα.

Στην οθόνη θα προβάλονται οι αγώνες του Μουντιάλ ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης και με χειριστήρια για… λιώσιμο στο ποδοσφαιράκι. Μπροστά από το ντουλαπάκι του οδηγού έχει τοποθετηθεί υποδοχή για παροχή πάγου και στην οροφή μηχάνημα που φτιάχνει αυτόματα παγωμένη καϊπιρίνια, χωρίς αλκοόλ βεβαίως.

Και όλα αυτά διαθέσιμα στην τιμή των 24.444 ευρώ. Από την 1η Απριλίου, σε όλες τις εκθέσεις των διανομέων Opel. Πριν μπείτε πάντως, ρίξτε μια ματιά στο ημερολόγιο.

Advertisement
Advertisement

Αν δεν μας πιστεύετε – και μεταξύ μας καλά κάνετε – δείτε και το σχετικό video.