Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα θέλαμε ένα 3θυρο Hyundai Tucson;

Ελλάδα 14:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα θέλαμε ένα 3θυρο Hyundai Tucson;

ΝΕΑ

Θα θέλαμε ένα 3θυρο Hyundai Tucson;

ΝΕΑ

Το ολοκαίνουργιο Tucson θα μπορούσε να λειτουργήσει ως αιχμή του δόρατος για την εκ βάθρων αλλαγή στην αντίληψη του σχεδιασμού των μοντέλων της Hyundai.

Advertisement
Advertisement

Όπως δείχνει το ψηφιακό σκίτσο που έχουμε εδώ, μια τρίθυρη εκδοχή του Tucson θα μπορούσε να βάλει για τα καλά τη Hyundai στο «χορό» των premium προτάσεων.

Στην πραγματικότητα, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Hyundai πιστεύει ότι το Tucson θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως το αισθητικό τοτέμ της μάρκας, παρουσιάζοντας τη νέα τολμηρή σχεδιαστική γλώσσα που θα αλλάξει επίπεδο στο σύνολο της γκάμας. Η αλήθεια είναι πως η νέα σχεδιαστική γλώσσα που εφάρμοσε η αυτοκινητοβιομηχανία της Νότιας Κορέας, δημιούργησε αμέσως αναταράξεις στον ανταγωνισμό που οι δικές του προτάσεις αντίστοιχα, είναι σαφώς πιο συμβατικές αισθητικά. Το νέο Tucson, επιτρέπει και μια διαφορετική προσέγγιση στο καταναλωτικό κοινό, κάνοντας άνοιγμα και σε όσους βάζουν το ζήτημα του στυλ πολύ ψηλά στις προτεραιότητές τους και δεν θέλουν μόνο την πρακτικότητα του SUV αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Ο «ψηφιακός καλλιτέχνης» που υπογράφει ως «X-Tomi Design» απλώς εξάλειψε τις πίσω πόρτες του Tucson και ξαφνικά το μοντέλο έγινε ακόμα πιο θελκτικό, ενώ μπορεί άνετα να σταθεί δίπλα σε πολλά premium crossover. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τρίθυρο μοντέλο της κατηγορίας αλλά είναι η πρώτη φορά που μοντέλο της Hyundai μοιάζει τόσο πολύ ικανό να σταθεί με αξιώσεις σε ότι αφορά την εμφάνιση, απέναντι σε ξεκάθαρα premium προτάσεις. Ωστόσο, το να δούμε στην πραγματικότητα ένα τρίθυρο Tucson, δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, για έναν απλούστατο λόγο: η αγορά τρίθυρων crossover και SUV είναι εξαιρετικά μικρή και αφορά πραγματικά λίγους, οπότε προφανώς δεν θα μπορούσε να κάνει τη Hyundai, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων σε ότι αφορά τη μαζική παραγωγή, να ασχοληθεί με κάτι τόσο ιδιαίτερο. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να αναγνωρίσουμε πως αυτό που κοιτάμε στις ψηφιακά «πειραγμένες» φωτογραφίες, είναι εξαιρετικά καλαίσθητο.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Όλα τα νέα Hyundai που έρχονται τους επόμενους μήνες

Πωςε θα ήταν το Hyundai Tucson σε έκδοση pick up;

Advertisement

20 αυτοκίνητα το λεπτό από τις VW και Toyota

 

 

Advertisement