Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εμπνεύσεις για τη Ferrari F80

Ελλάδα 11:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εμπνεύσεις για τη Ferrari F80

ΝΕΑ

Εμπνεύσεις για τη Ferrari F80

ΝΕΑ

Δείτε μερικές φανταστικές εικόνες όπως τις έχει δημιουργήσει ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής από την Ιταλία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Adriano Raeli οραματίζεται ήδη για το πώς μπορεί να είναι η επόμενη LaFerrari. Την φαντάζεται με την ονομασία F80 και να μπαίνει στην παραγωγή την επόμενη δεκαετία. Εξού και η υπέρμετρα φουτουριστική άποψη του αμαξώματος που είναι εμπνευσμένο από το πρότζεκτ NGAD, ένα πρόγραμμα εξέλιξης μελλοντικών μαχητικών αεροσκαφών.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα πάντα με τον Raeli η F80 θα μπορούσε να κινηθεί από έναν V8 με διπλά turbo με μέγιστη απόδοση 900 PS, ενώ θα συμβάλλει και σύστημα KERS με ακόμη 300 PS. Το 0-100 θα πετυχαίνεται σε τουλάχιστον 2 sec με την τελική να φτάνει τα 500 km/h. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν δύο ασύμμετρα τοποθετημένα καθίσματα ενώ το απόβαρο θα περιορίζεται στα 800 kg.

Μάλιστα, ο νεαρός σχεδιαστής έχει βρει και τον κατάλληλο αγοραστή για το απίστευτο supercar που δημιούργησε. Τον Nick Mason από τους Pink Floyd διότι θεωρεί πως η απαραλλήλιστη προσωπικότητα ταιριάζει γάντι με την F80. Εμείς, αυτό που ευχόμαστε στον Adriano είναι καλή επιτυχία στις δουλείες του και τον ευχαριστούμε για τις φανταστικές εικόνες, έστω και αν αφήνουν ανάμεικτες εντυπώσεις.

Advertisement