Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ελλάδα: Τι θα συμβεί με την Mazda;

Ελλάδα 17:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τι θα συμβεί με την Mazda;

ΝΕΑ

Ελλάδα: Τι θα συμβεί με την Mazda;

ΝΕΑ

Σας αποκαλύπτουμε τι θα συμβεί με την Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, μετά από απουσία πέντε ετών από τη χώρα μας. Νέα δεδομένα και για τους πολλούς κατόχους των αυτοκίνητων Mazda…

Advertisement
Advertisement

Ο “κύβος ερρίφθη” και πλέον η  αγαπημένη αυτοκινητοβιομηχανία πολλών Ελλήνων θα είναι διαθέσιμη και πάλι στην ελληνική αγορά, όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το newsauto.gr πριν περίπου από ένα χρόνο!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας, οι πωλήσεις των μοντέλων της και το service θα καλύπτονται πλήρως από τον Όμιλο Συγγελίδη, κάτι που -όπως και να το κάνουμε- αποτελεί εχέγγυο για όσους θέλουν να αποκτήσουν από εδώ και στο εξής κάποιο από τα αυτοκίνητα της ιαπωνικής φίρμας.

Θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος αυτοκινητικός όμιλος, μεταξύ άλλων, διαχειρίζεται στη χώρα μας τις Peugeot, Citroen, Opel και DS.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, λοιπόν, αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι εργασίες για να διαμορφωθεί το γνώριμο κατάστημα της AutoOne (πρώην Jeep, Fiat, Alfa Romeo) στη Λεωφ. Βουλιαγμένης 88-90. Εκεί θα δημιουργηθεί άμεσα το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο Mazda showroom (και service) της Ευρώπης, στα αυστηρά πρότυπα των Ιαπώνων, με όλα τα νέα… καλούδια της φίρμας να δίνουν το παρών: Mazda 2, Mazda 3, Mazda CX-3,  CX-5 και ΜΧ-5…

Η αντίστοιχη  έκθεση της AutoOne στη Λεωφ .Κηφισίας (επίσης πρώην Jeep, Fiat, Alfa Romeo) ανακαινίζεται προκειμένου να γίνει μία μεγάλη έκθεση (και service) της Citroen .

 

Advertisement

 

 

Advertisement