Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εκτός δρόμου Honda Jazz στο Σαλόνι του Τόκιο

Ελλάδα 8:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εκτός δρόμου Honda Jazz στο Σαλόνι του Τόκιο

ΝΕΑ

Εκτός δρόμου Honda Jazz στο Σαλόνι του Τόκιο

ΝΕΑ

Τα εκθέματα της Honda στο Tokyo Auto Salon περιλαμβάνουν ένα N-One με εστίαση στις επιδόσεις, ένα ιδιαίτερο N-WGN για την εγχώρια αγορά αλλά και ένα εκτός δρόμου πρωτότυπο του Jazz.

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο Civic Type R δεν είναι το μοναδικό Honda που θα κάνει πάταγο στο Tokyo Auto Salon, καθώς η εταιρεία έχει αποκαλύψει μια ποικιλία πρωτοτύπων.

Αναμφίβολα, το πιο ενδιαφέρον για εμάς είναι το Fit (έτσι λέγεται το Jazz στην Ιαπωνία και όχι μόνο) e:HEV Crosstar που αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση μικρού crossover. Τώρα που η κατηγορία έχει κι άλλο, πολύ δυνατό εκπρόσωπο εξ Ανατολής, το Toyota Yaris Cross, η περίπτωση του Crosstar, μοιάζει ιδιαίτερα «έξυπνη» από τη μεριά της Honda. Μια τέτοια περίπτωση θα δώσει ώθηση στις πωλήσεις του μοντέλου συνολικότερα, ενώ θα αποτελεί μια λύση για όσους βλέπουν την αγορά της κατηγορίας μικρών SUV «ζεστά».

Advertisement
Advertisement

Το στιβαρό μπροστινό του μέρος, με επιπλέον φώτα και προστατευτική ποδιά που τονίζει την περιπετειώδη διάθεση, είναι λεπτομέρειες που θα μπορούσαμε να δούμε σε μια ενδεχόμενη έκδοση παραγωγής. Το ίδιο συμβαίνει και με τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου με τη σχάρα οροφής και τις μαύρες λεπτομέρειες, που θα μπορούσαν αμφότερα ως στοιχεία, να βρουν τη θέση τους στη λίστα με τα στοιχεία του έξτρα εξοπλισμού του μοντέλου.

Αυτό που προφανώς μένει μόνο για το πρωτότυπο, είναι τα υπερμεγέθη ελαστικά με το μεγάλο προφίλ, που προφανώς δεν θα μπορούσαν να φτάσουν σε κάποια έκδοση παραγωγής. Από εκεί και πέρα, η Honda παρουσίασε άλλη μια έκδοση μοντέλου με προοπτική «ελεύθερου χρόνου». Το N-WGN Picnic δημιουργήθηκε για όσους θέλουν να απολαμβάνουν πικνίκ με τις οικογένειές τους στις διακοπές τους. Επίσης, το K-Climb Concept, που βασίζεται στο N-One, είναι σχεδιασμένο για να προσελκύσει τους λάτρεις των επιδόσεων.

Advertisement

Η «υπερβολή» στη διάθεση της έκδοσης σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση, τονίζεται από τη μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος αλλά και τον μπροστινό προφυλακτήρα. Ταυτόχρονα, με το N-Van η Honda προσφέρει μια καφετέρια σε τροχούς, με μίνιμαλ αισθητική αλλά όσο καλοσχεδιασμένη πρέπει για να παρουσιάζεται σε μια τέτοια μεγάλου βεληνεκούς εκδήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Honda Civic Type R πάει Τόκιο
Το κοινωνικό πρόσωπο και οι ευαισθησίες της Honda (+video)
Δοκιμή: Honda Jazz Crosstar 1.5 e:HEV

Advertisement

 

 

 

Advertisement