Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκθεση σκαφών και αλιείας φιλοξενεί η Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 6:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκθεση σκαφών και αλιείας φιλοξενεί η Θεσσαλονίκη

ΝΕΑ

Έκθεση σκαφών και αλιείας φιλοξενεί η Θεσσαλονίκη

ΝΕΑ

Οι εγκαταστάσεις της ΔΕΘ θα φιλοξενήσουν 4-6 Νοεμβρίου σχεδόν 150 εκθέτες. Σκάφη, είδη αλιείας, watersports κ.ά. θα δούνε από κοντά οι φίλοι της θάλασσας…

Advertisement
Advertisement

Την Παρασκευή 4 μέχρι και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί την πρώτη έκθεση για το σκάφος, το ψάρεμα και το θαλάσσιο τουρισμό στη βόρεια Ελλάδα. Η Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 θα ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχτεί τους φίλους του θαλάσσιου στοιχείου και συγκεκριμένα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο κτίριο 13.

Η έκθεση πραγματοποιείται για πρώτη φορά και σύμφωνα με τις ενδείξεις θα έχει πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μικρά και μεγάλα σκάφη ελληνικών και ξένων ναυπηγείων, κινητήρες και ηλεκτρονικά βοηθήματα ναυσιπλοΐας, είδη ερασιτεχνικής και επαγγελματικής αλιείας, είδη υποβρύχιας αλιείας και κατάδυσης, watersports, προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν το θαλάσσιο τουρισμό.

Advertisement
Advertisement


Σεμινάρια και events

Οι εκθέτες πλησιάζουν σε αριθμό τους 150, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, σεμινάρια και events καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Επιπλέον το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Συνέδριο με θέματα τις «Προοπτικές του Θαλάσσιου Τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα» και «Προκλήσεις & Χρηματοδοτήσεις Επαγγελματικής Αλιείας».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Olympic Yacht Show: Τα ελληνικά σκάφη είχαν την τιμητική τους…
Ποιο ουκρανικό σκάφος έμεινε τελευταίο προς πώληση στην Ελλάδα;
Διαφορές ελληνικών (Rafnar) και τουρκικών (Kaan19) σκαφών του Λιμενικού (+video)