Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκπληξη! Τα κορυφαία Dodge έρχονται στην Ευρώπη

Ελλάδα 2:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκπληξη! Τα κορυφαία Dodge έρχονται στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Έκπληξη! Τα κορυφαία Dodge έρχονται στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Η Dodge αποκάλυψε ότι θα φέρει κάποιες από τις ειδικές εκδόσεις «Last Call» των Challenger και Charger στην Ευρώπη, έστω και σε περιορισμένο αριθμό.

Advertisement
Advertisement

Η Dodge κυκλοφόρησε επτά παραλλαγές «Last Call» για τα Charger και Challenger, με τα οποία δίνει «τα ρέστα» της στην κατηγορία.

Οι νέες αυτές εκδόσεις, είναι οι Shakedown, Black Ghost και SRT Demon (με τους 1.015 ίππους) που αφορούν στο Challenger, οι  Super Bee, King Daytona για το Charger, καθώς και οι Scat Pack και Swinger που αφορούν και στα δύο μοντέλα. Από αυτές, μόνο τα Charger King Daytona και Challenger SRT Demon 170 δεν θα εισαχθούν στην Ευρώπη αλλά και πάλι, οι αριθμοί παραγωγής δείχνουν πως ακόμα και οι εκδόσεις εκείνες που θα εισαχθούν, θα είναι για λίγους.

Advertisement
Advertisement

Το Dodge Challenger Shakedown για παράδειγμα, θα είναι αυτό που θα κάνει ντεμπούτο στην Ευρωπαϊκή ήπειρο για λογαριασμό του μοντέλου και της μάρκας, με ανώτατο όριο τις 55 μονάδες, αφού ούτως ή άλλως, η συνολική παραγωγή της συγκεκριμένης έκδοσης θα περιοριστεί μόλις στα 1.000 αυτοκίνητα.

Η συγκεκριμένη έκδοση έχει πολλά στοιχεία από ένα πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί στη SEMA του 2006 και το κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι το μαύρο χρώμα στο αμάξωμα και την καμπίνα. Περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία για τις υπόλοιπες εκδόσεις που θα εισαχθούν στην Ευρώπη, θα έχουμε σε λίγους μήνες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βερόνικα Μπιέλικ – Lamborghini Aventador: Το πιο καυτό δίδυμο στο Ντουμπάϊ
Πάει και στη Θεσσαλονίκη η Tesla
Οι μαθητευόμενοι της Skoda έκαναν το Enyaq αυτοκινούμενο