Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Toyota Clean Mountain Race

Ελλάδα 3:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Toyota Clean Mountain Race

ΑΓΩΝΕΣ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Toyota Clean Mountain Race

ΑΓΩΝΕΣ

Η Toyota Ελλάς ενώνει τις δυνάμεις της με την περιβαλλοντικά στοχευμένη πλατφόρμα κυκλικής οικονομίας του Ομίλου Πλαστικά Θράκης “In the Loop”, με στόχο να υπενθυμίσουν σε όσους παρακολουθήσουν το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις να αφήσουν, μετά το τέλος κάθε ειδικής, τα βουνά το ίδιο καθαρά όπως τα βρήκαν.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota Ελλάς συνεργάζεται με την πλατφόρμα In the Loop για… καθαρά βουνά.

Όλη την εβδομάδα πριν την έναρξη του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, τόσο μέσω των social media της διοργάνωσης, με τη δράση “Clean Mountain Race” να πραγματοποιείται με την υποστήριξή της, όσο και των δύο εταιρειών, μία πρωτότυπη καμπάνια της Toyota Ελλάς θα βρίσκεται στον «αέρα». Σκοπός της να υπενθυμίζει στους θεατές που θα παρακολουθήσουν τις ειδικές ότι κατά την αποχώρησή τους δε θα πρέπει να αφήσουν πίσω τα απορρίμματά τους, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο το περιβάλλον.

Advertisement
Advertisement

Κατά τη διάρκεια των ειδικών, ένα Toyota Hilux θα διανύει τη διαδρομή πριν την έναρξη του αγώνα μεταφέροντας τα υπενθυμιστικά μηνύματα και εξηγώντας, παράλληλα, πού μπορούν να βρουν οι θεατές τα σημεία συλλογής των απορριμμάτων. Σακούλες In the Loop, επίσημου συνεργάτη βιωσιμότητας του Ράλλυ, που για την παραγωγή τους έχουν χρησιμοποιηθεί ανακυκλωμένα πλαστικά απορρίμματα, θα έχουν τοποθετηθεί στα σημεία συλλογής, για τον σκοπό αυτό, με διαχωρισμό σε ανακυκλώσιμα και μη ανακυκλώσιμα υλικά. Στη συνέχεια, η διοργάνωση του Ράλλυ σε συνεργασία με τους εκάστοτε δήμους, θα αναλάβει τη μεταφορά των απορριμμάτων σε εγκεκριμένα σημεία.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η διοργάνωση πέρυσι έλαβε την περιβαλλοντική πιστοποίηση δύο αστέρων της FIA, με την πρωτοβουλία “Clean Mountain Race” να είναι απόλυτα συμβατή με την περιβαλλοντική πολιτική του EKO Ράλλυ Ακρόπολις.

Στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις παίρνουμε τα βουνά, αλλά και τα απορρίμματά μας μαζί φεύγοντας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ο Ott Tanak ταχύτερος στο Shakedown
«Εκκίνησε» το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 με τον ελληνικό τελικό eSports WRC
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Τι να προσέχουμε στα βουνά

Advertisement