Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκδοση Black Edition για το Audi A4

Ελλάδα 21:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκδοση Black Edition για το Audi A4

ΝΕΑ

Έκδοση Black Edition για το Audi A4

ΝΕΑ

Η Audi εντάσσει στις επιλογές του A4 και του A4 Avant τη νέα έκδοση Black Edition, η οποία τονίζει την εμφάνιση και τον σπορ χαρακτήρα του μεσαίου γερμανικού μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Αισθητικά, το νέο A4 Black Edition διαθέτει νέες μαύρες επενδύσεις τιτανίου στους καθρέπτες, τη γρίλια της μάσκας, τις πλαϊνές ποδιές, την πίσω αεροτομή (μόνο στο σεντάν) και τις εισαγωγές, ενώ στο στέισον A4 υπάρχουν και μαύρες ράγες οροφής.  Παράλληλα, η Audi προσφέρει είτε 5άκτινες ζάντες 19 ιντσών σε ματ τιτάνιο, είτε 18 ιντσών 10άκτινες ζάντες μαύρου χρώματος. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί και η προσθήκη πιο «παχιών» πλαϊνών τζαμιών για ακόμη καλύτερη ηχομόνωση.

Στο εσωτερικό, το νέο A4 Black Edition ξεχωρίζει με το σπορ τιμόνι με το επίπεδο κάτω τμήμα, τις επενδύσεις σε μαύρη λάκα πιάνο, αλλά και τα επιπλέον στοιχεία του εξοπλισμού του. Στους κινητήρες, η νέα έκδοση μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα μοτέρ του A4.

Advertisement
Advertisement

Εκτός τώρα της νέας έκδοσης, η Audi προσθέτει σε όλα τα A4 την υπηρεσία Safety&Service, η οποία προσφέρει υποστήριξη στον οδηγό και τους επιβάτες μέσω της ύπαρξης κλήσης ανάγκης, online βοήθειας στο δρόμο κ.λπ. Παράλληλα, έχουν γίνει και αρκετές αναβαθμίσεις εξοπλισμού σε όλη τη γκάμα.
A4 AvantBlack Edition640