Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκδοση 180 ίππων για την Alfa Romeo Stelvio

Ελλάδα 19:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκδοση 180 ίππων για την Alfa Romeo Stelvio

ΝΕΑ

Έκδοση 180 ίππων για την Alfa Romeo Stelvio

ΝΕΑ

Η Stelvio της Alfa Romeo εφοδιάζεται πλέον και με τον κινητήρα diesel 2,2 λίτρων και ισχύ 180 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο και κίνηση στους πίσω τροχούς. Πρόκειται για τον πρώτο κινητήρα στη γκάμα της Stelvio ο οποίος στέλνει αποκλειστικά την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η έκδοση αυτή ταιριάζει απόλυτα στη Stelvio. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους απαιτητικούς οδηγούς μια εκπληκτική εμπειρία γεμάτη αδρεναλίνη – χαρακτηριστικό γνώρισμα των αυτοκινήτων με κίνηση στους πίσω τροχούς – χωρίς ωστόσο να αυξάνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων CO2.

Κατασκευάζεται στην Ιταλία και ανήκει στη νέα γενιά τετρακύλινδρων κινητήρων αλουμινίου, ενσωματώνοντας την τεχνολογία του Ομίλου. Ο νέος κινητήρας ενισχύει τη γκάμα της Stelvio, η οποία περιλαμβάνει τον δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα των 280 ίππων και τον κινητήρα πετρελαίου 2,2 λίτρων των 210 ίππων. Και οι δυο προσφέρονται με 8-ταχύτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης Q4.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα με τον νέο κινητήρα, προστίθενται στη γκάμα της Stelvio και δυο νέοι εσωτερικοί συνδυασμοί: μια πολυτελής καμπίνα σε χρώμα σοκολατί και ένα σπορ εσωτερικό που περιλαμβάνει ένθετα αλουμινίου, μαύρα περιγράμματα, δερμάτινο τιμόνι και θερμαινόμενα δερμάτινα σπορ καθίσματα με ηλεκτρική ρύθμιση 6 κατευθύνσεων και μνήμη.