Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εκατό χιλιάδες παραγγελίες για το νέο Insignia

Ελλάδα 18:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εκατό χιλιάδες παραγγελίες για το νέο Insignia

ΝΕΑ

Εκατό χιλιάδες παραγγελίες για το νέο Insignia

ΝΕΑ

Σε λιγότερο από ένα χρόνο από την έναρξη των πωλήσεων, η Opel ανακοίνωσε πως έχει ήδη λάβει πανευρωπαϊκά περισσότερες από 100.000 παραγγελίες για το νέο Insignia!

Advertisement
Advertisement

Το γερμανικό μοντέλο κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Ράσελχαϊμ και διατίθεται ως Grand Sport sedan, Sports Tourer station wagon και τετρακίνητο Country Tourer station wagon. Οι εκδόσεις εξοπλισμού ξεκινούν από τη Selection και φτάνουν μέχρι την κορυφαία Innovation. Στην κορυφή της γκάμας του νέου Opel Insignia βρίσκεται το GSi – μία σπορ έκδοση που υπόσχεται συγκινήσεις.

Το νέο Insignia αντλεί ισχύ από μία γκάμα υπερτροφοδοτούμενων, τετρακύλινδρων κινητήρων diesel και βενζίνης 1.5-2.0 lt, σε συνδυασμό με εξατάχυτο μηχανικό ή εξατάχυτα και οκτατάχυτα αυτόματα κιβώτια. Οι ισχυρότεροι κινητήρες diesel και βενζίνης προσφέρονται επίσης με σύστημα τερακίνησης με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring all-wheel drive).

Advertisement
Advertisement

Στην τεχνολογική του φαρέτρα ενσωματώνονται λύσεις όπως Σύστημα Διατήρησης & Προσαρμογής Ταχύτητας που προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα σε αυτήν του προπορευόμενου οχήματος σύμφωνα με την επιλεγμένη απόσταση), προβολείς IntelliLux LED matrix που προσαρμόζονται αυτόματα σε όλες τις συνθήκες κυκλοφορίας και εργονομικά καθίσματα πιστοποιημένα από τους ειδικούς πλάτης του Aktion Gesunder Rücken e. V.

Opel-Insignia-Grand-Sport-c640

Τα εννέα στα δέκα νέα Insignia που έχουν παραγγελθεί μέχρι τώρα, είναι εξοπλισμένα με το προαιρετικό, κορυφαίο σύστημα infotainment Navi 900 IntelliLink. Το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης περιλαμβάνει μία έγχρωμη, οθόνη αφής οκτώ ιντσών. Το Navi 900 IntelliLink είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, που σημαίνει ότι φέρνει τον κόσμο των smartphones μέσα στο αυτοκίνητο. Εάν το όχημα διαθέτει OnStar, τα smartphones μπορούν επίσης να συνδεθούν στο ισχυρό 4G/LTE Wi-Fi Hotspot του αυτοκινήτου – π.χ. για άριστο online audio streaming.