Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Είναι η συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου το μέλλον στις μετακινήσεις μας;

Ελλάδα 2:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι η συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου το μέλλον στις μετακινήσεις μας;

ΝΕΑ

Είναι η συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου το μέλλον στις μετακινήσεις μας;

ΝΕΑ

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι εταιρείες που έχουν δημιουργήσει ευέλικτες υπηρεσίες για τους πελάτες τους έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία και αποδοχή.

Advertisement
Advertisement

Πάρτε για παράδειγμα τις πλατφόρμες τηλεοπτικών υπηρεσιών όπως το Netflix και το Amazon Prime ή τις μουσικές πλατφόρμες όπως το Spotify και το Apple Music. Οι παραπάνω εταιρείες έχουν κοινό παρονομαστή την ευελιξία και την πρακτικότητα που προσφέρουν σε συνδυασμό με υψηλό επίπεδο προσβασιμότητας για όλους.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί κάτι αντίστοιχο δεν μπορεί να εφαρμοστεί στον τομέα των μετακινήσεων; Μια υπηρεσία δηλαδή που θα είναι τόσο ευέλικτη και εύκολα προσβάσιμη που θα σου επιτρέπει να επιλέγεις εύκολα το αυτοκίνητο που θα οδηγείς και τον χρόνο που το χρειάζεσαι, χωρίς δεσμεύσεις. Όλα αυτά χωρίς φυσικά να χρειάζεται, αφενός να ξοδέψεις μια περιουσία και αφετέρου όλα να γίνονται online μέσα από το smartphone ή τον υπολογιστή σου. Κι όμως, μια τέτοια υπηρεσία υπάρχει και στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμη για όλους!

Advertisement
Advertisement

Η Avis λοιπόν, δημιούργησε το πιο ευέλικτο πρόγραμμα συνδρομητικής υπηρεσίας αυτοκινήτου που μπορεί να συναντήσει κανείς. Το πρόγραμμα ονομάζεται Switch by Avis και είναι τόσο εύκολο και εύχρηστο που δεν θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο. Μέσω του προγράμματος Switch by Avis έχεις τη δυνατότητα να έχεις άμεσα αυτοκίνητο χωρίς καμία προκαταβολή για π.χ. έναν μήνα και μετά αν δε το χρειάζεσαι να το επιστρέψεις χωρίς ρήτρες και κρυφές χρεώσεις.

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο είναι η ευκολία με την οποία ξεκινάς τη μηνιαία συνδρομή αυτοκινήτου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την κατηγορία αυτοκινήτου που θέλεις, το σταθμό Avis και το πακέτο παροχών – και σε 2 μόλις μέρες παραλαμβάνεις το όχημά σου. Φυσικά, όλες οι παραπάνω υπηρεσίες γίνονται online από το smartphone ή τον υπολογιστή σου, χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις απαντήσεις σε τηλεφωνικές γραμμές και emails.

Advertisement

Παράλληλα στο Switch by Avis, δεν υπάρχει κανένα κόστος εγγραφής και το μόνο που πληρώνεις για μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου είναι το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα και το καύσιμό (ή το ρεύμα) σου. Και μέσα στην τιμή περιλαμβάνονται τα πάντα: 1.500 χλμ./μήνα, ΦΠΑ, μικτή ασφάλεια, ασφάλεια κλοπής, συντήρηση του οχήματος, αλλαγή ελαστικών, τέλη κυκλοφορίας και 24ώρη οδική βοήθεια.

Advertisement

Η Avis λοιπόν περνάει σε άλλο επίπεδο όσον αφορά τις υπηρεσίες μίσθωσης αυτοκινήτου, βάζοντας στη ζωή μας τη συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου. Ευέλικτο, πρακτικό και άμεσο το πρόγραμμα Switch δείχνει το δρόμο του μέλλοντος στις μετακινήσεις.