Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

EgnatiaPass: Απόλυτος έλεγχος, απόλυτη ελευθερία

Ελλάδα 2:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

EgnatiaPass: Απόλυτος έλεγχος, απόλυτη ελευθερία

ΝΕΑ

EgnatiaPass: Απόλυτος έλεγχος, απόλυτη ελευθερία

ΝΕΑ

Η Εγνατία Οδός Α.Ε. γιορτάζει τα 3 χρόνια του EgnatiaPass που κάνει τα ταξίδια μας πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο οικονομικά.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο σημαντικά, αν όχι το σημαντικότερο έργο στο οδικό δίκτυο της χώρας μας τα τελευταία χρόνια είναι η Εγνατία Οδός. Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο αυτοκινητόδρομο (A2) ο οποίος έχει μήκος 670 χιλιόμετρα και ενώνει την Ηγουμενίτσα με την Θράκη και τα ελληνοτουρκικά σύνορα στους Κήπους.

Αποτελεί μάλιστα μέρος της Ευρωπαϊκής Οδού 90 εξυπηρετώντας καθημερινά εκατοντάδες ιδιώτες και επαγγελματίες παρέχοντας ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον. Ανάμεσα στις πολλαπλές υπηρεσίες που προσφέρει η Εγνατία Οδός είναι το EgnatiaPass που γιορτάζει φέτος τα τρία χρόνια από τη στιγμή που ξεκίνησε η χρήση του.

Advertisement
Advertisement

Αυτά τα τρία χρόνια το EgnatiaPass έχει γίνει αναπόσπαστο εργαλείο στα χέρια των οδηγών που χρησιμοποιούν το δίκτυο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουν παραδοθεί 220.000 πομποδέκτες με περισσότερους από 150.000 συνδρομητές, ενώ οι σταθεροί συνδρομητές της εφαρμογής MyEgnatiaPass έχει φτάσουν τις 125.000.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το EgnatiaPass να ξεχωρίζει και οι πελάτες να το προτιμούν για τις μετακινήσεις τους; Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι η άνεση και η ασφάλεια που προσφέρει σε κάθε χρήση του στον αυτοκινητόδρομο Εγνατία Οδός. Με το EgnatiaPass ο χρήστης περνάει απροβλημάτιστα από τις ηλεκτρονικές λωρίδες πληρωμής τέλους διοδίου κερδίζοντας χρόνο.

Advertisement

Παράλληλα, το EgnatiaPass είναι συμβατό με όλους τους σταθμούς διοδίων των Ελληνικών Αυτοκινητοδρόμων προσθέτοντας ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία στις μετακινήσεις του οδηγού. Ακόμα ένα σημαντικό όφελος είναι η αποφυγή συναλλαγής με μετρητά που αποτελούν πλέον μια αγχωτική και δύσχρηστη διαδικασία.

Advertisement

Εκτός από την ασφάλεια και την άνεση, ο χρήστης του EgnatiaPass επωφελείται από εκπτωτικά προγράμματα της υπηρεσίας τα οποία προσφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη μέχρι και το 100% της τιμής του διοδίου.

Μέσα από το smartphone ή τον υπολογιστή ο χρήστης είναι σε θέση να έχει ολοκληρωμένη διαχείριση του λογαριασμού του μέσω της εφαρμογής MyEgnatiaPass. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και ουσιαστικά ο οδηγός έχει άμεσα και πρακτικά όλες τις πληροφορίες σε μερικά δευτερόλεπτα.

Advertisement

Ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες και τις εταιρείες η χρήση της εφαρμογής MyEgnatiaPass είναι εξαιρετικά σημαντική αφού υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα των μετακινήσεων. Επιπλέον, η διαχείριση γίνεται εύκολα παρακολουθώντας σε πραγματικό χρόνο τις μηνιαίες χρώσεις του λογαριασμού.

Τα τελευταία τρία χρόνια η υπηρεσία EgnatiaPass έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο μετακινούνται οι πολίτες. Με σύγχρονο και ασφαλές τρόπο δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να κινηθούν πιο γρήγορα, πιο εύκολα και πιο οικονομικά από ποτέ, απολαμβάνοντας έναν από τους πιο σύγχρονους αυτοκινητόδρομους της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Λαμία – Εγνατία Οδός σε μιάμιση ώρα!
Εγνατία Οδός: Διπλός διαγωνισμός για τη συντήρηση-λειτουργία του άξονα
Από πότε αρχίζει η «ανέπαφη» πληρωμή στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς;